Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş.’de, Yozgatspor maçı sonrasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Öner Piroğlu’ndan boşalan kaleci antrenörlüğü görevine milli takımın eski antrenörlerinden Nihat Yüksel getirildi.

30.01.2014 14:20

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş.'de, Yozgatspor maçı sonrasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Öner Piroğlu'ndan boşalan kaleci antrenörlüğü görevine milli takımın eski antrenörlerinden Nihat Yüksel getirildi.

1967 Zonguldak doğumlu olan Nihat Yüksel, futbolculuğu döneminde Orduspor ve Bursaspor gibi takımların kalesini koruduktan sonra antrenörlük kariyerinde de milli takımlar başta olmak üzere birçok Süper Lig ekibinde görev yaptı. Önemli bir kariyere sahip olan Yüksel, Orduspor'da forma giydiği dönemde hocalığını yapan Hıdır Akbaş'ın teklifi üzerine Diyarbakırspor A.Ş.'de çalışmayı kabul etti. Bugün Diyarbakır'a gelen Yüksel, yeşil-kırmızılı takımda görev yapmaya başladı.

Öte yandan Pazar günü kendi sahasında Ankaraşekerspor'la karşılaşacak olan Diyarbakırspor A.Ş., hazırlıklarını bugün yaptığı çift kale maçla sürdürdü. Atatürk Stadı'ndaki taktik ağırlıklı idmanda futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlenirken, idmandan önce futbolcularla kısa toplantı yaparak maçın önemini anlatan teknik direktör Hıdır Akbaş, yaklaşık bir buçuk saat süren çift kale maç sırasında da oyunu zaman zaman durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Futbolcuları iki gruba ayırarak Pazar günkü maçın taktiğini deneyen Akbaş, futbolculardan maç içinde skor ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamalarını ve kazandıkları topları pas organizasyonu yaparak iyi değerlendirmelerini istedi. Bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-kırmızılı takım, yarın ki ter idmanından sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Yozgat maçında dördüncü sarı kartını gören Uğur, cezalı duruma düştüğü için Şekerspor maçında yok. Sakatlığı devam eden Serdar Karaduman'ın durumu ise maç gününe kadar belli olacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement