Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yeni Diyarbakırspor’un Seyrantepe Spor Kompleksi içerisinde yapmak istediği tesis projesine onay verdi.

04.06.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yeni Diyarbakır spor'un Seyrantepe Spor Kompleksi içerisinde yapmak istediği tesis projesine onay verdi. Spor Genel Müdürlüğü'nün yer tahsisi yapması halinde proje hayata geçirilecek.

Her yıl spor kulüplerine tesisleşme için 'Mali Kaynak Kullandırma' adı altında yardım yapan federasyon, kulüplerden 1 Nisan'a kadar proje örnekleriyle beraber başvuru yapmalarını istiyor. Seyrantepe Spor Kompleksi'ndeki idman sahasının yanında yeni bir idman sahası ve iki katlı konaklama tesisi yapmak isteyen yeşil-kırmızılı kulüp, konunun uzmanı mühendislere hazırlattırdığı projeyi TFF'ye sundu.

GÖZLER SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE

Başvuru ve projeyi yerinde bulan TFF, dosyayı onayladığına dair yazıyı kulübe gönderdi. Tesis projesi önündeki tek engel yer tahsisi. Diyarbakır'daki yerel birimler ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün yer tahsisi ile ilgili sorunu çözerek burayı kulübe tahsis etmesi halinde TFF ve kulübün maddi imkanlarıyla tesis yapılacak.

TESİS, TFF ELİYLE YAPILACAK

Daha önce kulüplere tesisleşme için mali yardım yapan TFF, bu yardımların amacına uygun kullanılmaması üzerine tesisleri kendisi yaparak kulüplere teslim etmeyi kararlaştırdı. Böylelikle bundan sonra kulüpler proje hazırlayıp, ilgili kurumlardan yer tahsisini aldıktan sonra TFF tesisleri inşa ederek kulüplere teslim edecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement