Taraftar Khedira, Pepe ve Benzema'nın Biletini Kesti - Son Dakika
Spor

Taraftar Khedira, Pepe ve Benzema'nın Biletini Kesti

Taraftar Khedira, Pepe ve Benzema\'nın Biletini Kesti

Kadrosunda önemli değişiklikler yaşayan Real Madrid'de, taraftarların sahada görmek istediği ilk 11 belli oldu.

15.10.2013 15:15

Real Madrid kulübüne yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi tarafından düzenlenen ankette, eflatun beyazlı taraftarların kullandıkları oylarla sahaya çıkılması istenen sistem ve ilk 11 belirlendi.

100 Milyon Euro bedelle dünya futbol tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirerek Gareth Bale'ı renklerine bağlayan Real Madrid, 38 Milyon Euro'ya Sociedad'dan Asier Illarramendi ve 30 Milyon Euro'ya da Malaga'dan Isco Suarez'i kadrosuna katmıştı.

Birçok önemli ismiyle de yolları ayırarak kadrosunda küçük çaplı bir revizyon yaşayan Madrid temsilcisinde, teknik direktörlük görevine de Jose Mourinho'nun yerine Carlo Ancelotti getirilmişti.

Sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalacak olan İspanyol ortasaha Xabi Alonso'dan vazgeçilmemiş olması dikkat çekti.

Toplam 105.179 oyun kullanıldığı ankette, Real Madridli taraftarların görmek istedikleri ilk 11 şöyle oluştu:

" Casillas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Modric, Gareth Bale, Isco, Cristiano Ronaldo, Morata."

Portekizli defans Pepe, Ocak ayındaki ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen ve taraftarla arasına kara kedi giren Fransız golcü Benzema ve teknik direktör Ancelotti ile sorun yaşadığı iddia edilen Sami Khedira, ilk 11'de kendilerine yer bulamadılar.

Real Madridli taraftarlar, takımlarının sahaya çıkmak istedikleri sistemi ise 4-4-2 olarak belirledi.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Taraftar Khedira, Pepe ve Benzema'nın Biletini Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement