Tb2l'de Play-off'a Doğru - Son Dakika
Spor

Tb2l'de Play-off'a Doğru

Tb2l\'de Play-off\'a Doğru

TBF Genel Sekreteri Özsoy: "İnşallah normal sezonda olduğu gibi centilmence, fair play içinde, sakatlıklardan uzak, güzel bir dönem geçiririz" Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Ene: "Kimsenin favori olmadığı bir play off serisi olacak"

08.05.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) play-off çeyrek final turu öncesinde takımların başantrenörleri ve kaptanları İstanbul'da bir araya geldi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Genel Sekreteri Ali Özsoy, 2. Lig'deki son 10 yıllık değişimle ilgili bilgi vererek, "İnşallah normal sezonda olduğu gibi centilmence, fair play içinde, sakatlıklardan uzak, güzel bir dönem geçiririz. En çok hak eden iki takımımız Beko Basketbol Ligi'ne yükselir" ifadelerini kullandı.

TBF Asbaşkanı Dinçer Çetintaş ise bu sene çok mücadeleci, rekabetin bol olduğu, her takımın her takımı yenebildiği bir sezon yaşandığını belirterek, play-off oynayacak takımlara başarılar diledi.

Antrenör ve kaptanların görüşleri

Normal sezonu lider bitiren Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Orhun Ene, play-off çeyrek finalinde eşleştikleri Final Gençlik'in ne kadar güçlü bir takım olduğunun, sezon içinde aldığı sonuçlardan ortaya çıktığını dile getirerek, "Kimsenin favori olmadığı bir play-off serisi olacak. Kalitesi bir organizasyon parçası olmak bizi mutlu etti" dedi.

Takım kaptanı Gökhan Sunter ise play-off'ta favorinin olmadığını, hak edenin kazandığı bir seri olmasınını dilediğini söyledi.

Final Gençlik Başantrenörü Ali Uruk da çok ciddi bir takımla eşleştiklerini, ancak seride ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Takım kaptanı Erdem İlter de Darüşşafaka Doğuş'a karşısında normal sezondaki oyunlarının üstüne çıkıp, iyi oynamak istediklerini belirtti.

Ankara DSİ ERA ile eşleşen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Hakan Yavuz, play-off'a hazır olduklarını ve Beko Basketbol Ligi'ne çıkmak istediklerini vurgularken, takım kaptanı Recep Doğrusöz, ellerinden gelenin en iyisini yapıp, hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını aktardı.

Vestel Başantrenörü Emre Dağdelen, Aydem Pamukkale Üniversitesi karşısında kurumlarını en iyi şekilde temsil edip, hedeflerine yürümeyi amaçladıklarını, takım kaptanı Serhat Uğur ise lige çıkacaklarını inandığını ifade etti.

Aydem Pamukkale Üniversitesi Başantrenörü Gökhan Taştimur ise play-off'ta güçlü takımların yer aldığına dikkati çekerek, "Beko Basketbol Ligi'ne çıkmak istiyorsan, bütün takımları yenmek zorundasın. Umarım takımım son maça kadar oynar" diye konuştu. Takım kaptanı Gürol Karamahmut ise Beko Baskebol Ligi'ne çıkmak istediklerini söyledi.

Yeşilgiresun Belediye ile eşleşen Akhisar Belediyespor'un başantrenörü Zafer Aktaş, hak eden takımların Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesini dilerken, takım kaptanı Levent Demirci, "Geçen sene yarım kalan bir işimiz var. O işi bu sene bitireceğiz. Burada yürekler devreye giriyor. Hak eden bu sene hak ettiğini alır" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına Ankara DSİ ERA ve Yeşilgiresun Belediye'nin başantrenör ve takım kaptanları katılmadı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tb2l'de Play-off'a Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement