ATP'de Giraldo, Britanyalı Andy Murray'i Eledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

ATP'de Giraldo, Britanyalı Andy Murray'i Eledi

ATP\'de Giraldo, Britanyalı Andy Murray\'i Eledi
08.05.2014 21:16  Güncelleme: 21:14

ATP Masters 1000 Açık Tenis Turnuvası'nda Büyük Britanyalı Murray'ı eleyen Kolombiyalı Giraldo turnuvanın ilk sürprizini yaptı.

İspanya'nın başkenti Madrid'de süren ATP Masters 1000 Açık Tenis Turnuvası'nda, erkeklerde  Rafael Nadal, kadınlarda Serena Williams çeyrek finale yükseldi.

Dünya sıralamasında 1 numarada yer alan İspanyol Rafael Nadal, Finli rakibi Jarkko Nieminen'i 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yendi. Nadal çeyrek finalde, Çek Tomas Berdych ile karşılaşacak. Bugüne kadar Berdych ile 20 kez karşılaşan Nadal, bu maçların 17'sini kazanmıştı.

Bu arada, erkeklerde ilk sürpriz Kolombiyalı Santiago Giraldo'dan geldi. Giraldo, 6-3 ve 6-2'lik setlerle dünya sıralamasında 8. sırada bulunan Andy Murray'ı 2-0 yendi ve eledi. Çeyrek finale yükselen Giraldo, İspanyol Roberto Bautista Agut ile karşılaşacak.

Kadınların favori raketlerinden ABD'li Serena Williams, İspanyol Carla Suarez'i 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Williams'ın çeyrek finaldeki rakibi Çek Petra Kvitova oldu. 

ATP Masters 1000 Açık Tenis Turnuvası, 11 Mayıs'ta günü sona erecek. - Madrid

Kaynak: AA

Son Dakika Spor ATP'de Giraldo, Britanyalı Andy Murray'i Eledi - Son Dakika


Advertisement