Terek Grozny'de Kriz - Son Dakika
Spor

Terek Grozny'de Kriz

Terek Grozny\'de Kriz

Terek Grozny’nin Belçikalı futbolcusu Jonathan Legear’ın “Grozni’de karşılaşacaklarımı bilseydim, dünyaları verseler buraya gelmezdim” ifadesi kulübü karıştırdı.

09.01.2014 16:31

Rusya Ligi'nde bu sezon kümede kalma mücadelesi veren ve 16 takımlı ligde 14. sırada bulunan Terek Grozny'de, Belçikalı oyuncu Jonathan Legear'ın demeçleri kulüpte büyük sansasyon yarattı. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun Belçika'da bir futbol dergisine verdiği "Grozni'de nelerin karşıma çıkacağını daha önce bilsem, hiçbir zaman imza atmazdım, ne kadar yüksek maaş verirlerse versinler" sözlerine Çeçen kulübünden tepkiler yağdı. Kulüp başkanı Magomed Daudov oyuncusuna ateş püskürürken "Bu, Legear'ın kulübün onurunu ayaklar altına aldığı ilk hadise değil, ancak cezasını çekecek, aldığı maaşı yarıya indireceğiz" diyerek futbolcuyu büyük bir cezanın beklediğini belirtti.

Legear'ın geçtiğimiz yıl Belçika'da bir benzin istasyonuna 200 kilometre hızla kullandığı arabasıyla dalıp büyük maddi zarar verdiğini hatırlatan Daudov, Anderlecht'ten 4,5 milyon Euro karşılığı transfer edilen oyuncuyu satmak istediklerini, ancak kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini belirterek "Anlaşılıyor ki, hiç kimse alkolik futbolcu istemiyor" şeklinde oyuncusuna net bir mesaj vermiş oldu.

Çeçen kulübünden yılda 1,8 milyon Euro kazanan Legear, Terek Grozny formasıyla çıktığı 22 maçta, 1 gol atabildi. Kulüp yönetimi ve taraftarlara göre oyuncu Belçika kafelerini ve birasını özlemiş durumda ve bundan sonra kulüpteki geleceğinin pek parlak olmadığı kesin.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Terek Grozny'de Kriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement