Terim'den Melo ve Riera Açıklaması - Son Dakika
Spor

Terim'den Melo ve Riera Açıklaması

Terim\'den Melo ve Riera Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lig TV'de katıldığı programda Felipe Melo - Albert Riera krizi hakkında açıklamalarda bulundu.

09.04.2012 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lig TV'de katıldığı programda Felipe Melo - Albert Riera krizi hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaraylı futbolcuların, Melo ve Riera için af talep etmelerini kendisini etkilediğini ancak kararını henüz vermediğini dile getiren Terim, her iki futbolcuya da sözleşmeleri dahilinde en yüksek para cezasının verildiğini söyledi. "BU KONUDA TAVİZ VERMEDİK"

Felipe Melo ve Albert Riera arasında geçtiğimiz hafta yaşanan kavgaya da değinen Fatih Terim, "Yerli yabancı tüm oyuncularımız odama geldi. Melo ile ilgili olayı zaten Galatasaray TV de haber yaptı. Kamuoyu ile her şeyi paylaşıyoruz. Açıkçası ben daha karar vermedim. Çünkü arkadaşlarımız bize saygısızlık etmiştir. Bunun disiplin cezası verilmiştir, veriliyor da. Parasal olarak hangi rakamları verirseniz verin, şampiyonluk yolunda bizle yürümüyorlarsa; bu en büyük ceza olur. Affetmek Allah'a mahsus. Biz bir konuda taviz vermedik, yanlış olmasın diye. Biz insanları kazanmak için burdayız. Önemli olan Galatasary değerlerine zarar gelmemesi. Yarın yöneticilerimle konuşacağız." dedi.

"MELO İLE DAHA ÖNCE 4 KEZ GÖRÜŞTÜM"  Melo'nun daha önce kendisiyle 4 kez görüştüğünü belirten Terim, "Melo'yu biz 34 haftaya göre ayarladı. Melo benim odama en az 4 defa geldi. Özür de dilemiştir. Hataları zaten hoş görüyoruz. Yetenek de burda. Kolay insanı herkes yönetir. Galatasaray'ın ne kazanıp, ne kaybedeceğine bakmak lazım. Kafam da bir karar var. Çok üzüldüm. Alın terimize, renklerimize saygısızlığı kabul etmem. Daha önce yaptım, yine de yaparım. Ancak bugünkü hareket çok önemliydi, çok şaşırdım. İkisinin de üzüldüğünü biliyorum. Hala Melo ile konuşmadım ve onu görmedim. Melo bizim için çok önemli. Fazla kadro derinliğimiz yok. Prensipler uğruna bir takım şeyler feda edilebilir." sözleriyle iki oyuncu için önümüzdeki günlerde karar vereceğini açıkladı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Terim'den Melo ve Riera Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement