Torku Konyaspor'da Bayramlaşma - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Bayramlaşma

Torku Konyaspor\'da Bayramlaşma

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı.

16.10.2013 16:14

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı.

Torku Konyaspor'da geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde kulüp başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, oyuncular ve personelin katılımıyla yapıldı. Bayramlaşma törenine Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, ASKF Genel Başkanı Remzi Ay'da katıldı.

Bayramların çok değerli ve özel günler olduğunu ifade eden Şan, "Bu özel günlerin manevi havasını bir yandan yaşarken diğer taraftan da sizlerin alacağı sonuçlarla bayram gibi sevinçler yaşamak istiyoruz. Yeni oluşan bir kadroyuz ve deplasman maçlarında sıkıntılar yaşadık. Bunları inşallah atlatacağız. İç sahada sadece Kasımpaşa'ya yenildik. Bakıldığında daha fazla puan toplayabilirdik. Ama olmadı. Bundan sonra performansınızın üzerine koyarak devam edeceğinize ve başarılı sonuçlar alacağınıza inanıyoruz ve başarılar diliyoruz" dedi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ve takım kaptanı Erdinç Yavuz'da yönetim kuruluna teşekkür ederken, takım olarak tek düşüncelerinin Torku Konyaspor'u Spor Toto Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade ettiler. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement