Toros Kaplanları" Çıkış Arıyor - Son Dakika
Spor

Toros Kaplanları" Çıkış Arıyor

Toros Kaplanları" Çıkış Arıyor

PTT 1. Lig'de sezonun ilk yarısını 15 puanla 16'ncı sırada tamamlayan Adanaspor, ikinci yarı çıkış yakalamak istiyor Sezona 3'üncü teknik direktör ile devam eden turuncu beyazlı takım, sezonun ilk yarısında 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı Teknik direktör Eriş: "Sezonun ikinci yarısında.

03.01.2014 11:17

VOLKAN KAŞİK - PTT 1. Lig'de sezonun ilk yarısını 15 puanla 16'ncı sırada tamamlayan Adanaspor, ikinci yarı çıkış yakalamak istiyor.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, sezona teknik direktör Ekrem Al ile başlayan turuncu beyazlı takım, ilk maçta Orduspor'a 4-0 yenilince teknik adam Al ile yollarını ayırdı. Ercan Albay ile yola devam kararı alan "Toros kaplanları", istediği sonucu Albay ile de alamayınca Levent Eriş ile anlaştı. Ligde istediği başarıyı yakalayamayan turuncu beyazlı takım Eriş ile sezonun ilk yarısını tamamlarken, ligi 15 puanla 16'ncı sırada kapattı.

"Toros kaplanları", sezonun ilk yarısında oynadığı 18 karşılaşmada sadece 3 galibiyet alırken, 6 beraberlik elde etti, 9 karşılaşmadan da  sahadan mağlup ayrıldı.

Turuncu beyazlılar ayrıca 8 kırmızı kartla ligde en fazla kırmızı kartla cezalandırılan takım oldu.

Son 6 haftada galip gelemedi

Balıkesirspor yenilgisiyle başlayan mağlubiyet serisi Samsunspor, Bucaspor, Ankaraspor, Şanlıurfaspor ve Mersin İdmanyurdu ile süren turuncu beyazlılar, ikinci yarı çıkış yakalayarak düşme potasından kurtulmak istiyor.

Son 6 haftada galip gelemeyen Adanaspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapma peşinde.

Teknik direktör Levent Eriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısını Adanaspor'a hiç de yakışmayacak bir sıralamada bitirdiklerini  söyledi.

Takımın ilk yarıda yarıda 18 karşılaşmada sadece 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldığını hatırlatan Eriş, "Sezonun ilk yarısını Adanaspor'a yakışan bir yerde tamamlamadık ama ikinci yarı tabii ki böyle olmayacağına herkesin inanmasını rica ediyorum" dedi.

Ligde bulundukları konumun kendilerine yakışmadığını bildiren Eriş, bulundukları konum daha yukarılara çıkmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Eriş, ikinci yarı hazırlıklarına tüm hızıyla başladıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"Sezonun ikinci yarısında bambaşka bir Adanaspor izlettireceğimize futbolcularım ve teknik heyet adına söz veriyorum. İkinci yarıda Adanaspor için çok farklı bir süreç başlayacak. Tüm çalışmalarımız bu doğrultuda. Ayrıca ikinci devrede sahada çok farklı bir Adanaspor izlettireceğiz, bize yakışmayan yerlerde olmayacağımızın sözünü veriyorum."

Eriş, ikinci yarıda takıma takviye yapacaklarını bununla ilgili çalışmalarının da son hızıyla sürdüğünü bildirerek, "Bu takviyeler umarım ikinci devrede takıma ciddi bir ivme kazandırarak, hızlı bir şekilde yukarılara doğru tırmanma şansını yakalarız" diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Toros Kaplanları' Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement