Tottenham - Sheriff: 2-0 - Son Dakika
Spor

Tottenham - Sheriff: 2-0

Tottenham - Sheriff: 2-0

Moldova deplasmanına giden Tottenham 2-0 kazandığı maçın ardından gruptaki puanını 9'a çıkararak liderlikteki yerini pekiştirdi.

24.10.2013 22:15  Güncelleme: 00:37

UEFA Avrupa Ligi K grubundaki ilk iki maçını kazanan Tottenham üçüncü maçında Moldova temsilcisi Sheriff'e konuk oldu.

Maçın henüz başında konuk ekip Hugo Lloris ile rakip kaleyi yokladı. Maça biraz daha etkili başlayan taraf olan Tottenham, 12. dakikada Jan Vertonghen ile yakaladığı pozisyonu gole çevirdi ve erken avantajı eline geçrimeyi başardı.

Bu golden sonra Sheriff maça dengeyi getirmek için 15. ve 19. dakikalarda Henrique Luvannor ile pozisyonları yakaladı ancak topu ağlarla buluşturamadı.

İlk yarının sonlarına doğru Tottenham, Cristian Eriksen ile bulduğu fırsatı değerlendiremedi ve ilk 45 dakika konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

53. ve 57. dakikada Sheriff, Vjekoslav Tomic ile beraberlerliği yakalamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Dakikalar 75'i gösterdiğinde Tottenham farkı ikiye çıkarttı. Nacer Chadli'nin asistiyle golü bulan Jermain Defoe, aynı zamanda maçın skorunu da tayin etmiş oldu.

İngiliz temsilcisi 2-0 kazandığı maçın ardından gruptaki puanını 9'a çıkardı ve liderlikteki yerini pekiştirdi. Sheriff ise iki puanda kaldı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Tottenham - Sheriff: 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement