Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Kapanıyor - Son Dakika
Spor

Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Kapanıyor

Geçen yıl mücadele ettiği Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nden 1. Lig'e düşen Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapanma noktasına geldi.

24.10.2017 16:30

Geçen yıl mücadele ettiği Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nden 1. Lig'e düşen Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapanma noktasına geldi.

Trabzon İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz, 1. Lig'de mücadele veren bayan voleybol takımını yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle kapatma kararı aldıklarını söyledi.

Yaklaşık 10 yıl önce başladıkları ve süreç içinde Balkan Kupasını kazanma ve Avrupa Kupası finali oynama başarısı gösterdikleri takımı kapatmaktan başka çarelerinin kalmadığını ifade eden Öz, "Bu yıl yeniden mücadele ettiğimiz 1. Lig'de yeterli desteği görmedik. Bunun sonucunda maalesef bu kararı üzülerek de olsa almak zorunda kaldık. Bu spor şehri Trabzon'a yakışmadı ama ekonomik zorluklar bizi mecbur kıldı. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkürler." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı Kapanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement