Trabzonspor'da 2 Genç Yarın İmzalayacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da 2 Genç Yarın İmzalayacak

Trabzonspor\'da 2 Genç Yarın İmzalayacak

Trabzonspor'un Bucaspor'dan alacağı 23 yaşındaki Sercan Kaya ile Bursaspor'dan renklerine bağlayacağı 20 yaşındaki Eren Albayrak, yarın sözleşmeye imza atacak.

07.06.2011 12:00

Trabzonspor'un Bucaspor'dan alacağı 23 yaşındaki Sercan Kaya ile Bursaspor'dan renklerine bağlayacağı 20 yaşındaki Eren Albayrak, yarın sözleşmeye imza atacak.

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine transfer edilen 2 oyuncunun oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi. 20 Haziran'da Trabzon'da başlayacak çalışmalara katılacak olan 2 futbolcu, takımda kalıcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Bu arada bordo mavililerin her konuda anlaşmaya vardığı Galatasaraylı Barış Özbek'in imza programı ise henüz netlik kazanmadı.

HENRİQUE SON PÜRÜZLER

Başkan Sadri Şener'in, "Brezilyalı golcü Paulo Henrique ile anlaştık" şeklinde açıklama yapmasına rağmen bu transfer hem borsaya bildirilmedi, hem de kulüp sitesinden açıklanmadı. Brezilyalı futbolcunun transferinde çok küçük pürüzler kaldığı ve birkaç gün içerisinde transferin resmen gerçekleşebileceği öğrenildi.

SAVUNMAYA TAKVİYE PLANI

Yabancı oyuncu arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, savunmaya ise yerli futbolcu takviyesi yapmayı planlıyor. Karşıyaka'dan Aykut Akgün ve Samsunspor'dan Kemal Tokak ile ilgilenen yönetimin 2 futbolcu için kulüpleriyle temasa geçeceği bildirildi. Şenol Güneş'in özellikle yerli transferlerin kampa yetiştirilmesi konusunda çok ısrarcı olduğu öğrenildi.

KADRODA 9 YABANCI OLDU

Bu arada bordo mavili takımın Zokora transferiyle birlikte kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 9'a çıktı. Hrvoje Cale'nin başka bir takıma transfer olmasını bekleyen yönetim, Hırvatistan'da trafik kazası geçiren Drago Gabric'in ise sözleşmesini dondurmayı planlıyor. Bordo mavili takımın kadrosunda şu yabancı futbolcular bulunuyor:

"Pawel Brozek, Piotr Brozek, Cale, Glowacki, Zokora, Jaja, Colman, Alanzinho, Gabric"

YES - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da 2 Genç Yarın İmzalayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement