Trabzonspor'da Jose Bosingwa Şoku - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor'da Jose Bosingwa Şoku

Trabzonspor\'da Jose Bosingwa Şoku
29.04.2014 13:17  Güncelleme: 17:01

Trabzonspor'a Portekizli savunmacısı Jose Bosingwa'dan kötü haber geldi.

Trabzonspor'un Gaziantepspor ile oynadığı maçta sakatlanan Bosingwa'dan kötü haber geldi.
Bosingwa'nın arka adalesinde 1'inci derecede yırtık tespit edildi. Aynı maçta sakatlanan Yusuf ve Henrique'nin ise önemli bir sakatlıklarının bulunmadığı açıklandı.

Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta Gaziantepspor ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maçta sakatlanan Henrique, Bosingwa ve Yusuf'un sakatlık durumları belli oldu. Dün MR çekilen futbolculardan Bosingwa'nın sağ arka adalesinde 1'inci derecede yırtık tespit edildi. Oyuncunun tedavisinin 10 ile 15 gün arasında süreceği, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bursaspor maçında oynama ihtimalinin bulunmadığı açıklandı.

Yusuf Erdoğan'ın ise sol dizinde ödem tespit edildiği ancak tedavisine hemen başlandığı için Bursaspor maçında oynamasına engel bir durum bulunmadığı belirtildi. Henrique'nin kas ağrıları da yapılan tedaviler sonucu geçti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Jose Bosingwa Şoku - Son Dakika


Advertisement