Trabzonspor'da Onur Belirsizliği - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Onur Belirsizliği

Trabzonspor\'da Onur Belirsizliği

Hem Trabzonspor yönetiminin hem de kaleci Onur'un sözleşme uzatma konusunda anlaştıklarını açıklamalarına rağmen bir türlü imzanın atılmaması merak konusu oldu.

17.01.2012 13:01

Hem Trabzonspor yönetiminin hem de kaleci Onur'un sözleşme uzatma konusunda anlaştıklarını açıklamalarına rağmen bir türlü imzanın atılmaması merak konusu oldu.

Bir süre önce Onur'la yapılan uzun görüşmeler sonrasında her konuda anlaşmaya varıldığı, genç kalecinin sözleşmesinin 2015 yılına kadar uzatılacağı açıklanmış, 2 taraf da bunu doğrulamıştı. İmzanın bir türlü atılamamasının Onur'la maddi konularda anlaşmaya varılmasına rağmen yönetimin içi dengeleri göz önünde bulundurarak son bir düzenleme daha yapılmasının planladığı öğrenildi.

BROZEK'LER KULÜP ARIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Pawel- Piotr Brozek kardeşler kulüp aramaya başladı. Bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan iki futbolcunun da ülkeleri Polonya'da bazı takımlarla temasta bulundukları ve geri dönme ihtimallerinin yüksek olduğu belirtildi. Yönetimin ise Brozek kardeşleri bonservisleri ile bırakmayı düşünmediği, her 2 oyuncunun kiralanmaları tekliflerini de değerlendirilebileceği belirtildi.

ALANZİNHO VE GLOWACKİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

Öte yandan Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Alanzinho ve Glowacki ile görüşme yapacak. Glowacki'nin, "Sezon sonunda ülkesine dönmek istiyor" iddialarından rahatsız olduğu, yönetimle görüşerek böyle bir düşüncesinin olmadığını ve teklif gelmesi durumunda kalabileceğini ilettiği bildirildi. Alanzinho'ya da bazı takımlardan teklif olduğu ancak Brezilyalı oyuncunun ilk tercihinin Trabzonspor olduğu ifade edildi.

VİTTEK DÖNÜYOR

Trabzonspor'un sezon başında Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı ancak yaşadığı sakatlığın ardından fazla yararlanamadığı Robert Vittek'in 1 ay içinde Trabzon'a dönerek ve antrenmanlara başlayacağı açıklandı. Vittek'in tamamen iyileşme sürecinin 45 günü bulabileceği ve ligin son birkaç haftasına yetişme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Vittek, vatandaşı Cech ile görüşerek takım hakkında bilgi aldığı ifade edildi.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Onur Belirsizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement