Trabzonspor Hollanda'da İlk Çalışmasını Yaptı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Hollanda'da İlk Çalışmasını Yaptı

Trabzonspor Hollanda\'da İlk Çalışmasını Yaptı

Trabzonspor'un 20 gün sürecek Hollanda kampındaki ilk çalışma, teknik direktör Şenol Güneş'in saat 12. 00'da yaptırdığı antrenmanla başladı.

30.06.2011 17:45

Trabzonspor'un 20 gün sürecek Hollanda kampındaki ilk çalışma, teknik direktör Şenol Güneş'in saat 12. 00'da yaptırdığı antrenmanla başladı.

Antrenmana 25 futbolcu katıldı. Sakatlıkları bulunan Tayfun Cora, Murat Tosun, Barış Özbek ile Hırvatistan'da tedavi gören Drago Gabric ve takımdan gönderilmesi gündemde olan Hrvoje Cale, antrenmana katılmadı. Çam ormanının içerisindeki antrenman sahasına çıkan futbolcular, kontrol ettikleri sahanın zemininden memnun kaldı.

GÜVENLİK KAMERASI

Otelin içerisindeki antrenman sahasında yapılan ilk çalışmaya taraftarlar alınmadı. Üç taraftar ise çam ormanlarının içerisinden dolaşarak saha kenarına kadar geldi ve çalışmayı buradan gizlenerek takip etti. Antrenman sahasını 15 güvenlik kamerası kontrol etti.

ŞINAV CEZASI ANTRENMANI RENKLENDİRDİ

Trabzonspor, Hollanda'nın Arnheim kenti yakınlarındaki Hoenderloo kasabasında yaptığı kamp neşeli başladı. Bordo mavililer, koşunun ardından, pas çalışması gerçekleştirdi. Çalışma sırasında isabetli pas atamayan futbolculara şınav çekme cezası verildi. Şınav cezası çekmemek için yavaş pas atan futbolcular ise teknik heyet tarafından uyarıldı. Glowacki ve Zokora'nın disiplinli bir şekilde yaptıkları pas hatalarının ardından hemen cezalarını uygulamaları ise dikkat çekti.

TAKTİK ÇALIŞMASINDA SERTTLİK UYARISI

Öte yandan antrenmanın son bölümünde gerçekleştirilen taktik çalışması sırasında teknik heyet, futbolcuları birbirlerine sert girmemeleri konusunda uyardı. Futbolcular da bu uyarıyı dikkate alarak antrenmanı tamamladı.

Sakatlığı devam eden kaleci Onur, antrenmanda takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise bordo mavili kafile basın mensupları için toplu fotoğraf çektirdi.

TRABZONSPOR–FEDERASYON ARASINDA İPLER GERİLDİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar konusunda bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu sürecinde başta Başkanımız Sayın Sadri Şener olmak üzere yönetim kurulumuz Türk futbolunda kaosun önlenmesi ve adil bir yönetim anlayışının getirilmesi adına Mehmet Ali Aydınlar'ın adaylığından yana tavır koyarak bu konudaki tercihini açıkça kamuoyuyla paylaşmıştır. Ancak liste oluşum aşamasında kulübümüzden gelen 3 ismin 2'sinin asil, 1'inin yedek listede bulunması teklifi Aydınlar tarafından önceden taahhüt edilmesine rağmen dikkate alınmamış, sadece Önder Karaduman'a yönetim kurulu aday listesinde yer verilmiştir.

Ancak Mehmet Ali Aydınlar, basına yaptığı açıklamada, Sayın Önder Karaduman'ın Trabzonspor Kulübü'ne mensup delegeler tarafından aleyhinde çalışma yapılacağı gerekçesiyle listenin dışında bırakıldığını dile getirmiştir. Kulüp olarak tavrımız genel kurula katılmama yönünde belirlenmişken böylesi bir iddianın gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Bizim tepkimiz Önder Karaduman'a değil, Mehmet Ali Aydınlar'ın tutumunadır. Sayın Karaduman, kulübümüzün tavrı nedeniyle kendisi listeden ayrılma yönünde bir duruş sergilemiştir. Yola çıkarken her kulübe eşit uzaklıkta olacağının sözünü veren Aydınlar, maalesef daha liste oluşum aşamasında bu dengeleri göz ardı etmiş ve adaletsiz bir tavır sergilemiştir. Bu vesileyle kulübümüz tavrını net bir şekilde belirlemiş ve bunu kamuoyuyla paylaşmıştır. Aksi yönde bir yaklaşım bundan böyle bizim adımıza söz konusu değildir. Önümüzdeki süreçte Mehmet Ali Aydınlar'a İstanbul kulüplerinden oluşturduğu yeni yönetim kuruluyla İstanbul ve çevresinde bol şanslar diliyor, yolunun açık olmasını temenni ediyoruz. "

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Hollanda'da İlk Çalışmasını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement