Trabzonspor'un Problemi Ne? - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Problemi Ne?

Trabzonspor\'un Problemi Ne?

Avrupa Ligi'nde daha diri bir görüntü çizen Trabzonspor, ligde ilk 5 haftada 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

06.10.2014 16:01

ANALİZ | Oğuz Öztürk

Sezona Vahid Halilhodziç ile beraber yaptığı yeni transferlerle giren Trabzonspor, ilk 4 haftada aldığı 4 beraberliğin ardından 5. haftada Karabükspor deplasmanından 3-0'lık yenilgi ile döndü. Avrupa Ligi'nde daha diri bir görüntü veren Trabzonspor'un yeni kadrosunun problemleri, farklı kaybedilen Karabükspor karşılaşmasında daha fazla göz önüne çıktı.

TAKIM BİRBİRİNE ALIŞAMADI

Trabzonspor'un yeni transferlerinin ilk 5 hafta içinde henüz saha içinde birbirlerini tam tanımıyor oluşu, en büyük problemlerden biri olarak göze çarpıyor. Karabükspor karşılaşmasında gözlememen bu problemde Trabzonspor'un kanat akınlarında problem yaşadığı ve saha içi dizilişte Halilhodziç'in isteklerinin tam anlamıyla gerçekleşmediği görülüyor. Waris, Yatabare ve Sefa Yılmaz üçlüsünü hücumda kullanan Trabzonspor, bu üç ismin sahaya verimli yayılamamasının sıkıntısını yaşıyor.

VERİM AZALIYOR

Trabzonspor, orta alanda genel anlamda aktif ve verimli bir görüntü çizsede, kanatlardan gelen akınların zayıflığı dikkat çekiyor. Bu durumun sebebi olarak Waris ve Sefa gibi oyuncuların sadece merkeze odaklanıyor oluşları söylenebilir. Trabzonspor'un Boşnak hocası Halilhodziç'in kısa vadede verim problemini çözmesi gerekiyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Problemi Ne? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement