Trabzonsporlu Futbolcular Okul Açılışına Katıldı - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Futbolcular Okul Açılışına Katıldı

TS Clubtan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz’ün babası adına yaptırdığı Yakup Türköz Özel Meslek Eğitim Okulu'nun açılışı bugün düzenlenen törenle yapıldı.

07.03.2014 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TS Clubtan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz'ün babası adına yaptırdığı Yakup Türköz Özel Meslek Eğitim Okulu'nun açılışı bugün düzenlenen törenle yapıldı.

Törene; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Of Kaymakamı Eray Aydın, Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Sağlık Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Terzi, Erol İbrahim Ağaoğlu, Köksal Sadıklar, Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, İdari Menajer Serkan Ünver, futbolcular Colman, Bosingwa ve Özer ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

TS Clubtan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, açılışta yaptığı konuşmada babasızlık acısıyla erken yaşta tanıştıklarını belirterek, "Rabbimin takdiri öyleydi. O bize güzel bir isim ve geçmiş bıraktı. Onun bize bıraktığı her değeri gördük. Bütün vasiyetlerini bir gün gerçekleştireceğiz diye çalıştık, çabaladık. Rahmetli babamın 'Dışarıda başarılı olabilir, çok paralar kazanabilirsiniz ama asla doğduğunuz toprakları Of'u unutmayın' vasiyetini hiç aklımızdan çıkarmadık. Bugün işte bu vasiyeti yerine getirdik. Yüce Allah lütfetti, memleketimiz için hayırlı bir hizmetimiz oldu. Türköz ailesi olarak, bugüne kadar en isabetli kararlarımızdan birini verdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise bu okulun yapılmasını hep çok istediklerini kaydederek, "Murat kardeşime bu okul için teşekkür ediyorum. Her zaman da yanında olacağım" diye konuştu.

Daha sonra başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Vali Öz, futbolcular ile teknik sorumlu Hami Mandıralı okul öğrencilerine forma hediye etti. Of Belediye Başkanı Murat Saral'ın oğlu minik Hacı Fettah Saral ise kucağında oturduğu Portekizli oyuncu Bosingwa'ya "Neden hep yeniliyorsunuz?" diye sorunca, tercümana dönen Bosingwa cevap veremedi. - TRABZON

Trabzonsporlu Futbolcular Okul Açılışına Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Futbolcular Okul Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement