Turkish Airlines Open 2013'e Golf Turnuvası'nın İlk Günü Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Turkish Airlines Open 2013'e Golf Turnuvası'nın İlk Günü Sona Erdi

Turkish Airlines Open 2013\'e Golf Turnuvası\'nın İlk Günü Sona Erdi

PGA European Tour'un final serisinin 3.ayağı Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası'nın ilk gününde Tiger Woods 18 çukurdan 10'unu tamamlarken, 14 çukuru bitiren Güney Afrikalı Darren Fıchardt ve George Coetzee, İngiliz Paul Casey, 12 çukuru...

07.11.2013 18:35

PGA European Tour'un final serisinin 3. ayağı Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası'nın ilk gününde Tiger Woods 18 çukurdan 10'unu tamamlarken, 14 çukuru bitiren Güney Afrikalı Darren Fıchardt ve George Coetzee, İngiliz Paul Casey, 12 çukuru tamamlayan yine İngiliz Steve Webster-7 ile liderliği paylaştı.

Türkiye Golf Federasyonu tarafından Belek Maxx Royal The Montgomerie golf sahasında düzenlenen Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası'nın ilk günü tamamlandı.

Türkiye'nin ilk profesyonel golfçüsü Hamza Sayın ise ilk 9 çukuru -1 ile tamamlayarak başarılı bir performans sergiledi. Art arda puan yitiren Hamza Sayın günü 73 vuruş +3'le bitirdi. Tükiye'nin ev sahipliğindeki turnuvada amatör olarak katılan Ediz Kemaloğlu 13 çukur sonunda par (standart vuruş sayısı), Ali Altuntaş ise 11 çukur sonunda +2 ile günü bitirdi.

İlk günde 14 çukuru bitiren Güney Afrikalı Darren Fıchardt ve George Coetzee, İngiliz Paul Casey ile 12 çukuru tamamlayan İngiliz Steve Webster -7 liderliği paylaştı. 18 çukuru tamamlayan Arjantinli Ricardo Gonzalez ve Danimarkalı Thorbjorn Olesen -6 ile sahayı döndü.

TIGER GÜNÜ -1'LE TAMAMLADI

Dünyanın bir numaralı golfçüsü Tiger Woods ise Avrupa Turu Race-to Dubai sıralamasında ilk sırada bulunan Henrik Stenson ve geçen yıl THY Dünya Golf Finali'ni kazanan Justen Rose ile birlikte sahaya çıktı. 3 golfçü havanın kararmasıyla birlikte oyunlarını 10. çukurdan sonra bıraktı. Stenson 10 çukuru -4, Tiger Woods -1, Justın Rose'de -1'le bitirdi.

Turnuva yarın sabah vuruşlarıyla devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turkish Airlines Open 2013'e Golf Turnuvası'nın İlk Günü Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement