Turyağ Balıkesirspor'a Sponsor Oldu - Son Dakika
Spor

Turyağ Balıkesirspor'a Sponsor Oldu

Turyağ Balıkesirspor\'a Sponsor Oldu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ligin en iddialı ekibi Balıkesirspor'un yeni sezon sponsorluk anlaşması yapıldı.

26.09.2012 11:56

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ligin en iddialı ekibi Balıkesirspor'un yeni sezon sponsorluk anlaşması yapıldı. Turyağ, 150 bin TL ile Balıkesirspor'a forma reklamı vererek sponsor oldu.

Turyağ ile Balıkesirspor Kulübü arasındaki sponsorluk sözleşmesi Balıkesir Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikanın yönetim binasında düzenlenen toplantı ile kamuoyuna duyuruldu. Balıkesirspor kulübü Başkanı Tuna Aktürk ve ekibini Turyağ Yönetim Kurulu Başkanı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, şirketin yönetim kurulu üyeleri olan oğulları İsmail ve Mahmut Uğur karşıladılar.

Balıkesirspor'un konuşulduğu görüşmede A. Edip Uğur şehrin takımını desteklemek için her zaman olduğu gibi üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını, daha önce olduğu gibi bu yıl da Turyağ olarak Balıkesirspor'a forma reklamı karşılığında sponsor olduklarını belirterek takıma ve kulüp yönetimine başarı diledi. Edip Uğur Balıkesirspor'dan şampiyonluk beklediklerini söyledi. Balıkesirspor kulübü Başkanı Tuna Aktürk de Turyağ olarak verdikleri sponsorluk desteğinden dolayı Edip Uğur'a teşekkür etti. İyi bir takım olduklarını, ligin en iddialı ekibi olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, bu seneki tek hedefin şampiyon olarak 1. Lig'e çıkmak olduğunu vurguladı. Sıcak bir ortamda geçen sohbetin ardından sponsorluk sözleşmesi karşılıklı olarak imzalanarak resmiyet kazandı. Ödemenin kulübe nasıl yapılacağı konusunda ise bilgi verilmedi. Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, günün anısına Edip Uğur ile oğulları İsmail ve Mahmut Uğur'a isimlerinin yazılı olduğu 10 sırt numaralı Balıkesirspor forması hediye etti.

Öte yandan, bu tür sponsorluk anlaşmaları ile verilen desteklerin çok büyük önem taşıdığını belirten Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, takımdan ve kulüpten hiçbir zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen milletvekili Edip Uğur'a tekrar teşekkür etti. Bunun dışında yeterli maddi desteğin olup olmadığı şeklindeki soruyu cevaplayan Tuna Aktürk, "İş adamlarımızdan Faruk Kula var, Erhan Ortaköylü var. Bunların dışında belli başlı aynı bazı isimlerin Balıkesirspor'a olan destekleri sürüyor. Ancak, hepsi bu kadar. Kulübe yapılan mevcut yardımların önemi büyük ancak yetersiz. Biz de yönetim olarak elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Balıkesirspor bütün ilin takımı, herkesin desteğini bekliyoruz. Daha çok maddi desteğe ihtiyaç var" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turyağ Balıkesirspor'a Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement