U16 Milli Takım Teknik Direktörü Tecimer Açıklaması - Son Dakika
Spor

U16 Milli Takım Teknik Direktörü Tecimer Açıklaması

U16 Milli Takım Teknik Direktörü Tecimer Açıklaması

"Grubumuzu lider olarak tamamladık, finalde de güzel mücadele ederek şampiyon olmak istiyoruz"

24.01.2014 16:34

U16 Milli Takım Teknik Direktörü Hakan Tecimer, "Grubumuzu lider olarak tamamladık, finalde de güzel mücadele ederek şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Tecimer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 yaş altı milli takımlar arasında düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası'nın oyuncularının performansını görmeleri açısından önemli olduğunu kaydetti.

Grupta çok iyi mücadele sergilediklerini vurgulayan Tecimer, "Burada bizim amacımız oyuncularımızın gösterdiği performans. Bu turnuvalar oyuncuların gelişimiyle ilgili çok önemli. Oyuncular kıtalararası bu turnuvalarda kendilerini test etmiş oluyorlar. Rakipleriyle aralarındaki farkı görüyorlar birbirleriyle fiziksel olarak teknik olarak artısını eksisini görüp ilerisi için kendilerine tecrübe ediniyorlar" dedi.

Gruplarını lider olarak tamamladıklarını belirten Tecimer, "Grubumuzu lider olarak tamamladık, finalde de zevkli mücadele ederek şampiyon olmak istiyoruz. Çocukların bundan sonraki gelişim süreçleri önemli. Oynadıkları turnuvalar ileride hepsine tecrübe kazandırıyor. Gelişimlerini iyi tamamlayan oyuncular eksikliklerini tamamlayıp ileride daha üst milli takımlarda oynama şansı elde edecekler" diye konuştu.

Tecimer, turnuvanın Manisa'da olmasından dolayı memnun olduklarını vurgulayarak, organizasyonda herhangi bir problem yaşamadıklarını sözlerine ekledi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor U16 Milli Takım Teknik Direktörü Tecimer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement