Hollanda Milli Takımı'nın Teknik Patronu Gaal Küplere Bindi - Son Dakika
Spor

Hollanda Milli Takımı'nın Teknik Patronu Gaal Küplere Bindi

Hollanda Milli Takımı\'nın Teknik Patronu Gaal Küplere Bindi

Hollanda Milli Takımı'nın Teknik Patronu Louis van Gaal, 2-0 önde götürdükleri Japonya maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılmalarına kızdı.

16.11.2013 23:44  Güncelleme: 00:04

Hollanda'nın Japonya'ya karşı 2-0 öne geçtiği, ancak bu skoru koruyamayıp 2-2 beraberliğe kaldığı dostluk maçında Teknik Direktör Louis van Gaal küplere bindi.

Başarılı teknik adam, maçın ardından yaptığı konuşmada "Böyle bir şey bizim başımıza kesinlikle gelmemeli. Takımca çok kötü savunma yaptık, stoperlerimiz komik hatalar yaptılar. Bu olay mantıklı tabii, ikinci yarı iyi oynayan kesinlikle biz değildik. Uzun top oynamak bizim işimiz değil. İkinci topların tamamını kaybettik." dedi.

İlk yarı iyi oynadıklarının altını çizen van Gaal, "İlk yarı 2-0 öne geçebiliyorsanız, bunu ikinci yarı da devam ettirebilirsiniz demektir. Japonya'nın oyuna dönmesine izin verdik ve bunu yapmamız çok gereksizdi." ifadelerini kullandı.

Hollanda'nın bu maçtaki gollerini Rafael van der Vaart ve Arjen Robben kaydetti. Japonya ise bu gollere Yuya Osaka ve Keisuke Honda ile yanıt verdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hollanda Milli Takımı'nın Teknik Patronu Gaal Küplere Bindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement