Veli Alarmı! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Veli Alarmı!

27.03.2014 11:03

Stuttgart ve Schalke'nin Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonu bitecek Veli Kavlak’la ilgilenmeye başlaması, siyah-beyazlı yönetimi sıkıntıya soktu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in "Futboluna hayranım" dediği Veli Kavlak'a Alman kulüpleri kanca attı. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 25 yaşındaki futbolcuyu, Stuttgart ve Schalke'nin istediği ortaya çıktı.

Her şey UEFA için!

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'la oynadığı maçı tribünden izleyen Stuttgart Sportif Direktörü Fredi Bobic'in Veli'yi yakın takibe aldığı belirtildi. Bobic'in Veli'nin menajeri ile temasa geçerek nabız yokladığı gelen haberler arasında... Bu gelişme futbolcuyla yeniden anlaşma zemini arayan Beşiktaş yönetimini sıkıntıya soktu. Veli Kavlak'ı takımda tutmayı hedefleyen yönetimin, yeni sözleşme çalışmalarına hız verdiği de bildirildi.

Veli Kavlak'ın ise kendisiyle ilgilen kulüplere "Burada mutluyum, önceliğim Beşiktaş. Kulübümle anlaşamazsam sezon sonunda oturup konuşabiliriz" mesajını yolladığı, bu durumun siyah-beyazlıları biraz olsun rahatlattığı ifade edildi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Veli Alarmı! - Son Dakika


Advertisement