Veloso: Ronaldo Atlayıp Zıplayabiliyor - Son Dakika
Spor

Veloso: Ronaldo Atlayıp Zıplayabiliyor

Veloso: Ronaldo Atlayıp Zıplayabiliyor

Ronaldo'nun durumunun iyi olduğunu açıklayan oyuncu, Coentrao'nun yokluğunda da sol bekte oynayacak olmasından da mutluluk duyacağını belirttii.

20.06.2014 14:28

Portekiz #39;in orta saha oyuncusu Miguel Veloso, takım kaptanı Cristiano Ronaldo #39;nun antrenmanlşarda atlayıp zıplayabildiğini ve şut çekebildiğini söyledi.

29 yaşındaki yıldız, Almanya #39;ya 4-0 yenildikleri karşılamada 90 dakika görev yapmış ama daha sonra antremanı yarıda bırakarak taraftarlarının yüreğini ağzına getirmişti.

Ronaldo #39;nun durumu ile ilgili olarak basın mensuplarına konuşan Veloso, quot;Doktor değilim ama gördüğüm kadarıyla Ronaldo #39;nun durumu iyi. Antrenmanlara katılıyor. Zıplıyor, şut çekiyor... Söyleyecek daha fazla bir şey de yok sanırım. quot; ifadelerini kullandı.

Almanya maçında sakatlanan Fabio Coentrao, turnuvayı kapattığı için onun yerine sol bekte görev yapacak olan oyuncu sözlerini quot;Biz 23 kişilik bir takımız. Bana nerede ihtiyaç duyulursa orada oynamaya hazırım. Bunu gurur duyarak yaparım. Çünkü hepimiz oynamak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. quot; şeklinde sürdürdü.

Portekiz, gruptaki ikinci maçında 21 Haziran Cumartesi günü ABD ile karşılaşacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Veloso: Ronaldo Atlayıp Zıplayabiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement