West Ham'a Büyük Şok - Son Dakika
Spor

West Ham'a Büyük Şok

West Ham\'a Büyük Şok

Nottingham Forest deplasmanında 5-0 yenilerek FA Cup’tan elenen West Ham United’da menajer Sam Allardyce’ın kulüpteki geleceğine dair soru işaretleri artıyor.

05.01.2014 23:25

FA Cup maçlarının şimdiye kadar en büyük sürprizine sahne olan maçta Championship temsilcisi Nottingham Forest, evinde ağırladığı West Ham'e 5 farklı ağır bir yenilgi yaşattı. Sakatlar listesinin uzunluğu ve yoğun maç trafiğinin yanı sıra Premier League'de kalma yarışının kulüp için öncelik olması, menajer Allardyce'ı kadroda geniş bir revizyona itti.

Maça ilk 11'de çıkan 4 genç oyuncu, A takım formasını ilk kez giydi; ama yine de hücum hattında Stewart Downing, Matt Jarvis, Ravel Morrison ve Modibo Maiga gibi değeri 20 milyon sterlin'i aşan kaliteli bir oyuncu grubu yer aldı. Buna karşın alt lig temsilcisine karşı gol atamadan alınan farklı yenilgi, yaklaşan zorlu fikstürü öncesinde Sam Allardyce'ı ateş hattına gönderdi.

Hafta içi Lig Kupası yarı finalinde Manchester City deplasmanına konuk olacak olan West Ham, fikstür lige döndüğünde ise Cardiff deplasmanına gidecek. Hafta sonu kupada turlayan Cardiff'in yeni menajeri Ole Gunnar Solskjaer, ilk kez bu maçla taraftarının önüne çıkacak. Kümede kalma yarışındaki iki takım arasındaki bu maçı West Ham eğer kaybederse, Cardiff ile arasında 6 puanlık bir fark oluşacak.

Carroll ortada yok

Sam Allardyce'ın santrfor krizindeki takımı, ligdeki son 3 puanını Kasım ayı sonunda krizdeki Fulham'ı yenerek almıştı. Ancak arada hoca değiştirerek toparlanmaya çalışan Fulham, yeni yılın ilk günündeki maçta West Ham'i yenerek küme düşme hattından yukarı çıkmayı başardı.

Geçen sezon evinde oynadığı 19 maçta 9 galibiyet ve 6 beraberlik alarak iç sahada müthiş bir performans gösteren West Ham United, santrforu Andy Carroll'dan tek bir maç dahi yararlanamadığı sezonun yarısı geride kalmışken toplam 3 kez kazanabildi.

Yeni stadyuma geçiş planları yapan kulüp, önümüzdeki sezonu alt ligde geçirme riskini göze alabilecek durumda değil. Bu sebepten ötürü hafta boyunca gidilecek olan Manchester ve Cardiff deplasmanları tecrübeli futbol adamı Big Sam'in kulüpteki kaderini belirleyebilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor West Ham'a Büyük Şok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement