Beşiktaş, teknik direktör adaylarına Filippo Inzaghi'yi de ekledi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, teknik direktör adaylarına Filippo Inzaghi'yi de ekledi

Teknik direktör arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Filippo Inzaghi'yi de adaylar listesine ekledi. Şu anda Salernitana'yı çalıştıran Inzaghi'nin sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

25.12.2023 12:36  Güncelleme: 14:59

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası takımın başına kimi getireceği merak konusu olan Beşiktaş'ta Filippo Inzaghi ihtimali belirdi. Siyah-beyazlıların, Ola Gunnar Solskjaer başta olmak üzere birden fazla isimle görüştüğü biliniyor.

YENİ ADAY INZAGHI

beIN SPORTS'un haberine göre, Beşiktaş'ın bir İtalyan teknik adamı daha gündemine aldığı öne sürüldü. Fabio Cannavaro'yu listesinde tutan Kara Kartal, Filippo Inzaghi'yi de adayları arasına ekledi.

Yeni antrenör kim olacak? Beşiktaş Filippo Inzaghi'yi de listeye ekledi

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

An itibarıyla Salernitana'yı çalıştıran Filippo Inzaghi'nin İtalyan ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Filippo Inzaghi'nin çalıştırdığı Salernitana, 17. haftası geride kalan Serie A'nın son sırasında yer alıyor. Salernitana ile 10 maça çıkan Filippo Inzaghi 2 galibiyet, 5 yenilgi ve 3 beraberlik alarak maç başına 0.9 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş, teknik direktör adaylarına Filippo Inzaghi\'yi de ekledi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Beşiktaş, teknik direktör adaylarına Filippo Inzaghi'yi de ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen: siz nasıl bir kulüpsünüz yaaa...??? hocasız kaldınız, Rıza Çalımbay para istemeden, takım başsız kalmasın diye geldi, siz ne yaptınız? yeni yönetim gelince ayrılmak istedi, siz 27 Aralık tarihine kadar sözleşme yaptınız, sonra işine son verdiniz ? ne yaptı hoca ? sizi şampiyonluktan mı etti ? 14 4 Yanıtla
  • Serkan Basar: radar bozuldu el fenerine devamm :) 1 0 Yanıtla

Advertisement