Yeni Malatyaspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor

Yeni Malatyaspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, milli maç sebebiyle lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.

07.09.2015 15:33

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, milli maç sebebiyle lige verilen arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Sarı-kırmızılılar, Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor ile hazırlık maçı oynadı.

İnönü Stadı'nda oynanan ve eski hakem Mehmet Saydam'ın yönettiği maç 1-1 sonuçlandı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor ile Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor'un oynadığı hazırlık karşılaşması antrenman havasında geçti. Malatya Yeşilyurtspor, Mert Ali Turgut'un attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı. Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın ikinci yarısında Hüseyin Kar'ın ayağından bulduğu golle durumu 1-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

"BİZİM İÇİN GÜZEL BİR ANTRENMAN OLDU"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, antrenman havasında geçen bir maç yaptıklarını söyleyerek, "Bizim için güzel bir antrenman oldu. Tabi Malatya'nın amatör takımına moral maçı oldu bir anlamda. Futbolcularımın giderek yükselen bir form grafiği var. Umarım bu Karabük maçında da devam edecek. Tabi önemli bir sürece girdik. Güçlü takımlarla karşılaşacağız. Bu maçlardan ilki Karabükspor. Ben inanıyorum ki biz güçlü rakibimizden puan ya da puanlar alacak kalitede bir takımız. Bu maça orta saha oyuncumuz Azubuike'yi yetiştirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kulüpteki arkadaşlar sürekli görüşüyor hocalarıyla. Şu an için net bir şey yok. Birkaç gün içerisinde bu oyuncunun durumu netleşir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement