Samsunspor'un Yeni Transferi Tuna İdmanda - Son Dakika
Spor

Samsunspor'un Yeni Transferi Tuna İdmanda

Samsunspor\'un Yeni Transferi Tuna İdmanda

Samsunspor'un yeni transferi Tuna Üzümcü, akşam yapılan idmanda takımla birlikte çalıştı.

09.01.2014 17:25  Güncelleme: 17:23

Samsunspor'un yeni transferi Tuna Üzümcü, akşam yapılan idmanda takımla birlikte çalıştı.

Öğlen saatlerinde otele gelen Tuna Üzümcü, Başkan Emin Kar ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir süre görüştü. Tecrübeli oyuncu daha sonra takıma katıldı. Akşam yapılan idmanda ise takımla birlikte çalıştı. Takıma kısa sürede adapte olan Tuna, "Büyük bir camiaya geldim. Takımda çok arkadaşım var. Hep birlikte el ele vererek hedefe ulaşacağız. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

CANBERK İDMANDA

Milli takım seçmelerinde Fethiyespor karşılaşmasında kasığından sakatlanan Canberk Aydın, takımla birlikte idmanlara çıktı. Akşam yapılan idmanda takımla birlikte düz koşu yapan Canberk Aydın, daha sonra Doktor Mehmet Özden ve Fizyoterepist eşliğinde koşulara devam etti. Doktor Mehmet Özden, Canberk'in durumunun iyi olduğunu belirterek, "Söylendiği gibi kötü bir durum yok. Bu hafta oynayamaz, ancak Tavşanlı Linyitspor maçında sahada olur" diye konuştu.

Morali oldukça yüksek olan Canberk ise, " '3-4 hafta oynayamaz' diye haberler çıktı. Ben gayet iyiyim. Sorun yok" açıklamasında bulundu.

ESKİ FUTBOLCUDAN MORAL YEMEĞİ

Samsunspor'un eski futbolcularından Caner Yılmaz, takıma akşam yemeği verdi. Caner Yılmaz, Antalya merkezde bulunun kendisine ait Catı Restorant'ta takımı ağırladı. Yemeğe Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, kafile başkanı İbrahim İnan, yönetici Doğan Atlı, yine eski kaptanlarımızdan Eyüp Gümüş, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcular katıldı. İdman sonrası yenilen yemekte futbolcular hem stres attı hem de moral depoladı.

İşletme sahibi Caner Yılmaz, "Eski takımımı ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah bu sezon Süper Lig'e çıkarız" şeklinde konuştu.

Kaptan Adnan Güngör ise Caner Yılmaz'a futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'un Yeni Transferi Tuna İdmanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement