Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr, sahasında Al Najma’yı 5-2 mağlup etti. Yıldız futbolcunun performansı ve penaltı öncesi söylediği sözler geceye damga vurdu.
Suudi Arabistan Pro Lig’in 27. haftasında oynanan mücadelede Al Nassr, rakibini 5-2’lik skorla geçti. Ev sahibi ekibin gollerini Al Hamdan, Sadio Mane (2) ve Cristiano Ronaldo (2) kaydetti.
Karşılaşmada iki gol atan 41 yaşındaki Cristiano Ronaldo, kariyerindeki gol sayısını 967’ye yükseltti. Yıldız oyuncu, 1000 gol hedefine bir adım daha yaklaştı.
Maçın 56. dakikasında penaltıdan gol atan Ronaldo’nun vuruş öncesinde “Bismillah” dediği anlar yayınlara yansıdı. Bu görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bu galibiyetle puanını 70’e yükselten Al Nassr liderliğini sürdürürken, Al Najma 8 puanla son sırada kaldı.




Son Dakika › Spor › Yok artık Ronaldo! Penaltı öncesi söylediği kelime olay oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)