2014 Apple'ın Yılı Olabilir - Son Dakika
Teknoloji

2014 Apple'ın Yılı Olabilir

2014 Apple\'ın Yılı Olabilir

Apple'la ilgili tahminler bitmek bilmiyor.

29.12.2013 19:30

Hasan Uğur Nayır - - Bazı teknoloji ve ekonomi gözlemcilerine göre 2013 senesi, firmalar için biraz daha ön hazırlık senesiydi. Üreticilerin geliştirdiği asıl teknolojiyi tüketiciye 2014'te sunacağı ileri sürülüyordu. Son olarak birkaç analist tarafından yapılan bazı değerlendirmelere göre 2014'e Apple damgasını vurabilir, rekabette daha öne geçebilir. Buna sebep olaraksa Apple'ın iOS ekosisteminde ve ürünlerinde yapacağı değişiklik gösteriliyor. Apple'ın daha fazla tüketiciye ulaşmak için çeşitlilik sunacağı uzun zamandır söyleniyordu. iPhone 5C ve iPad mini de bunun ilk örnekleri olarak gösteriliyor.

Diğer yandan Apple da önemli adımlar atacağının sinyallerini yeniden verdi. Geçtiğimiz günlerde Tim Cook, Apple çalışanlarına yazdığı mektupta herkese yeni bir yıl diledi ve uzaklaştıkları yenilikçi imajına tekrardan geri döneceklerini belirtti. En önemlisi ise 2014'te büyük planları olduğunu vurguladı. Şimdilik bu büyük planların neler olduğunu bilemiyoruz. Söylentileri ve ortaya çıkan patent içeriklerini baz alırsak, büyük ekranlı iPhone 6 ve iPad'le birlikte, harekete duyarlı Apple TV, televizyon ve iWatch ismi sıkça geçen ürünler. Tim Cook'un büyük planlarını ve analistlerin haklı çıkıp çıkmayacağını da ancak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 2014 Apple'ın Yılı Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement