AkınRobotics, ADA-7 Robot'un tanıtımını yaptı - Son Dakika
Teknoloji

AkınRobotics, ADA-7 Robot'un tanıtımını yaptı

AkınRobotics, ADA-7 Robot\'un tanıtımını yaptı

Konya'da Akınsoft yazılım firmasının kurduğu AkınRobotics fabrikasında üretilen ADA-7 Robot'un tanıtımı yapıldı. Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen lansman programında, firma sahibi Özgür Akın, Cumhuriyet'in 100. yılını teknolojiyle taçlandırmak için bir araya geldiklerini belirtti. AkınRobotics robotları, kendi bünyesindeki mühendislerin Ar-Ge çalışmalarıyla ve yerli olma gayesiyle üretilmektedir. Tanıtım programında ADA-7 Robot'un özellikleri de mühendisler tarafından anlatıldı. Ayrıca, 2019'da inşa edilen ve Cumhuriyet'in 100. yılında açılması planlanan '2023 AkınRobotics Kapsülü' de açıldı.

26.10.2023 16:50

Konya'da Akınsoft yazılım firmasınca kurulan "AkınRobotics" fabrikasında üretilen ADA-7 Robot'un tanıtımı yapıldı.

Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen lansman programında, konuşan firma sahibi Özgür Akın, Cumhuriyet'in 100. yılını teknolojiyle taçlandırmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Cumhuriyetin temelinde yatan fedakarlıklar ve kahramanlıkların, kendilerine ilham kaynağı olduğunu aktaran Akın, "Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak bizlerin en önemli görevidir. AkınRobotics robotları, kendi bünyesinde barındırdığı mühendislerin Ar-Ge çalışmalarıyla ve yüzde yüz yerli olma gayesiyle üretilmektedir." diye konuştu.

Konuşmanın ardından, mühendisler tarafından ADA-7 Robot'un özellikleriyle ilgili bilgi verildi.

Daha sonra, 2019'da inşa edilerek, Cumhuriyet'in 100. yılında açılması planlanan "2023 AkınRobotics Kapsülü" açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji AkınRobotics, ADA-7 Robot'un tanıtımını yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement