Apple İos 8.2 Beta 3'ü Yayınladı - Son Dakika
Teknoloji

Apple İos 8.2 Beta 3'ü Yayınladı

Apple İos 8.2 Beta 3\'ü Yayınladı

Apple bu sefer arayı fazla uzatmadan yeni beta sürümünü çıkardı.

19.12.2014 17:07
Hasan Uğur Nayır - -

Geliştiriciler için iOS 8.2 beta 3 yayınlandı. Beta 2 ve 3 arasında 1 haftalık süre oynuyor. Apple aradaki süreyi kısa tuttu. Kayıtlı geliştiriciler 12D5452a yapı numaralı beta 3'ü OTA yoluyla veya Geliştirici Merkezi'nden indirebilir.


Sürüm notlarına göre iOS 8.2 beta 3 mesaj konuşmalarında açılışın uzun sürmesini sağlayan bir hatayı, iOS simülatöründeki eksik emoji düğmesi hatasını düzeltiyor. WatchKit'le ilgili de bir iki hatayı düzeltiyor. Saatin kullanımıyla alakalı olarak (Bir şeyi beğenmek veya mesaj vs.. olabilir) alakalı olan uygulama iPhone kilitli dahi olsa iPhone'da arka planda açılıyor. Bu durum artık iOS simülatöründe de destekleniyor. Ayrıca son beta kan şekeri takibi ve çeşitli sağlık uygulamasının açıklamalarına yeni eklemeler yapıyor.


iOS 8.2 yaklaşmakta olan Apple Watch'a odaklanan bir güncelleme. Geliştiriclerin saate uygulama hazırlamasını sağladığı SDK'yı içeriyor. SDK, Apple Watch'la ilgili bazı detayları da ortaya çıkardı. Bununla birlikte iOS 8.2'nin önemli hataları düzeltmesi ve iOS'u genel olarak daha stabil hale getirmesi bekleniyor. Birçok kullanıcının beklentileri de bu yönde.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple İos 8.2 Beta 3'ü Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat: Hello 0 0 Yanıtla

Advertisement