Asus'tan yepyeni ürünler! - Son Dakika
Teknoloji

Asus'tan yepyeni ürünler!

Asus\'tan yepyeni ürünler!

Asus, yeni Transformer Book'larını ve çok daha fazlasını bugünkü etkinlikte tanıttı!

03.12.2013 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ASUS yeni ürünlerini düzenlediği basın toplantısında tanıttı. Teknolojiyi dönüştüren yeni Transformer Book T100 ve Transformer Book Trio, performans ve tasarımda sınırları zorlayan Yeni ZENBOOK ve Fonepad 7, ASUS'un sektöre kazandırdığı en son ürünler olarak öne çıkıyor.

ASUS, Intel işlemcili en yeni ürünlerini 3 Aralık'ta basın mensuplarına tanıttı. Ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar'ın eğlenceli şovuyla renk kattığı toplantıda, konuklar önce Sırdar'ın esprileriyle eğlendiler; ardından ASUS Sistem İş Grubu Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras ile Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın'ın konuşmasıyla yeni ASUS ürünleri hakkında bilgi aldılar.

Bora Aras: "Dünyanın ilk üçü bir arada bilgisayarı ASUS'tan!"

ASUS'un en yeni ürünleri olan Transformer Book T100, Transformer Book Trio, Yeni ZENBOOK ile Fonepad 7'nin tanıtıldığı basın toplantısında Bora Aras şunları söyledi: "ASUS olarak yeni ürünlerimizle teknolojiyi değiştiriyoruz. Bu değişimi belirleyen biz değil, tüketiciler. Değişimimizi, tüketicilerimizin ihtiyaç duyduğu ürünleri üreterek gerçekleştiriyoruz. Felsefemiz 'tasarım odaklı düşünce' yani 'Design Thinking'. Bu kaynaktan hareketle, dünyanın ilk üçü bir arada bilgisayarını, ASUS Transformer Book Trio'yu ürettik. Bu muhteşem cihazın yanı sıra bugün tanıttığımız yeni ZENBOOK, Transformer Book T100 ve Fonepad 7 ASUS'un dönüşümünün geldiği son noktayı gösteriyor. Intel teknolojisiyle geliştirdiğimiz mobil ürünlerimiz hem iş, hem eğlence hem de sosyalleşme için en üstün seçenekleri sunuyor."

Burak Aydın ise şu noktaların üstünde durdu: "Teknoloji sayesinde hayatımız çok fazla renklendi, hızlandı, özgürleşti ve tarz kazandı. Tüketiciler artık aldıkları ürünlerde bu özellikleri arıyor. Bu açıdan bakınca, ASUS'la kurduğumuz işbirliğimiz bizi çok heyecanlandırıyor çünkü tüm bu özellikleri kullanıcılarımıza sunmamızı sağlıyor."

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Asus'tan yepyeni ürünler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement