Batman: Arkham Knight'ı Pc'de Bekleyenlere Kötü Haber - Son Dakika
Teknoloji

Batman: Arkham Knight'ı Pc'de Bekleyenlere Kötü Haber

Batman: Arkham Knight\'ı Pc\'de Bekleyenlere Kötü Haber

Rocksteady masrafları kısmak için böyle bir yol seçmiş olabilir.

25.03.2015 11:17
Mahmut Saral - -

Rocksteady Games'in merakla beklenen yeni oyunu Batman: Arkham Knight, bazı PC oyuncularını hayal kırıklığına uğratabilir. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, oyunun 23 Haziran itibarıyla PC, PlayStation 4 ve XBOX ONE platformları için satışta olacağından söz etmiştik. Yeni gelen bilgiler ise, oyunun PC'de kutulu olarak çıkmayabileceği yönünde.


Twitter'daki Joe Anderson isimli hesabın paylaştığı bilgiye göre Rocksteady, yeni Batman oyununu PC'de yalnızca dijital olarak yayınlayacak. Yani bu oyunu isteyenler, Steam gibi platformlar üzerinden satın alımlar gerçekleştirebilecek, fiziksel koleksiyon yapmayı sevenler ise üzülecek.


"Joe Anderson da kim?" diye soracak olursanız, kendisi bir video oyun editörü ve ShopTo sitesinde de çalışıyor. Zaten bu bilginin kaynağında da ShopTo'nun olduğunu belirtmiş. ShopTo'nun da önemli bir video oyun perakendecisi olduğunu belirtelim. Tabii Warner Bros. ve Rocksteady'den henüz bir açıklama gelmediğini, dolayısıyla bu bilginin "kesin olmadığını" belirtmekte yarar var.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.





Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Batman: Arkham Knight'ı Pc'de Bekleyenlere Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement