Bir Efsane Daha Geri Dönüyor! - Son Dakika
Teknoloji

Bir Efsane Daha Geri Dönüyor!

Bir Efsane Daha Geri Dönüyor!

1989 yılında piyasaya sürüldüğünde büyük fırtınalar kopartan; düşüşü de çıkışı kadar hızlı olan efsane cihaz, geri dönüyor!

10.11.2016 00:15

Ünlü video oyun konsolu Sega Genesis, en azından Brezilya'da tekrar doğuyor.

Resmi lisanslı üretim ortağı TecToy, (hem görüntü, hem de teknik özellikleri açısından) orijinaline oldukça benzeyen ve orijinal oyun kütüphanesi ve kontrol kollarını destekleyen yeni bir konsol için üretime başlamış durumda. Ayrıca Daily Dot'un söylediğine göre bu konsol SD kart girişine sahip olacak ve A/V kablolarını destekleyecek. Ancak HDMI desteği bulunmayacak.

Orijinal konsol, 1989 yılında Kuzey Amerika'da satışa sunulmuştu ve bu 16-bit oyun konsolu, pek çok oyun hayranının gönlünde kendine yer edinmişti. Rakibi olan Nintendo'nun Mario'su bulunurken, Sega Sonic'e sahipti.

Ancak Sega Genesis'in ilk modelinden beri geçen otuz yıl içerisinde oyun endüstrisi ciddi bir şekilde değişti. Bu değişimler ile beraber Sega, konsol işinden çekilerek üçüncü parti geliştirici olarak sektörde yer almaya başladı.

Ancak görünene göre Konsol Brezilya'da halen popüler ve sistem için ön siparişler 399 Brezilya Real'i veya yaklaşık olarak 125 dolar fiyat etiketi ile sunulmakta...

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Bir Efsane Daha Geri Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement