Bryan Cranston Amerikan Başkanını Oynarsa - Son Dakika
Teknoloji

Bryan Cranston Amerikan Başkanını Oynarsa

Bryan Cranston Amerikan Başkanını Oynarsa

Breaking Bad dizisi ile adından sıkça söz ettiren efsanevi oyuncu Bryan Cranston yeni dizi projesiyle karşımızda.

09.09.2015 18:46

Bryan Cranston turkish player

Breaking Bad dizisi ile adından sıkça söz ettiren efsanevi oyuncu Bryan Cranston yeni dizi projesiyle karşımızda. Ünlü oyuncu Breaking Bad projesinden sonra bambaşka bir dizi projesi içerisinde girdi. Bu sezonda içerisinde başrol oyuncusu olarak yer alacağı All the Way adlı dizi projesinde Cranston Amerika Birleşik Devletleri'nin 36. Başkanı Lyndon B. Johnson'ı canlandıracak. HBO tarafından yayınlanması planlanan dizinin görselleri şimdiden medyaya sızdı bile. Görünen o ki Cranston bu dizi ile büyük bir değişim altına girmiş.

Daha önce başkan Lyndon B. Johnson bir film projesinde canlandırılmış ve bunun üzerine bu proje Broadway'den evine ödüllerle geri dönmüştü. Şimdi ise bakalım HBO tarafından dizisi yapılmaya başlanan bu yeni projeye karşı dizi severlerin tepkisi ne yönde olacak.

Bu dizi projesinin yönetmeni Jay Roach olacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz net bilgi yok. Ancak projenin çekim aşamalarına başlandığını biliyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde bizi bu dizi projesiyle ilgili yeni haberlerin bekeleycek olması muhtemel.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Bryan Cranston Amerikan Başkanını Oynarsa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement