Death Stranding film oluyor! Ne zaman çıkacak? - Son Dakika
Teknoloji

Death Stranding film oluyor! Ne zaman çıkacak?

Death Stranding film oluyor! Ne zaman çıkacak?

Death Stranding film oluyor. Hideo Kojima'nın popüler oyunu, beyaz perdeye taşınacak. İşte Death Stranding filmi hakkında bilinenler.

16.12.2022 01:22

Ünlü oyun tasarımcısı Hideo Kojima'nın Death Stranding'i film olarak beyaz perdeye geliyor. Geçtiğimiz günlerde Death Stranding 2 için ilk fragmanı yayınlayan Kojima Productions, şimdi de Death Stranding filmi için kolları sıvadı.

Death Stranding filmi çıkış tarihi ve oyuncuları

Kojima Productions tarafından yapılan açıklama sonrasında, Death Stranding evreninin beyaz perdeye taşınacağını öğrendik. Henüz erken aşamada olan proje, Barbarian'ın da yapımcısı olan Alex Lebovici liderliğindeki Hammerstone Studios tarafından çekilecek. Kojima Productions'ın da ortak yapımcı olacağı belirtildi.

Şirketten gelen basın açıklamasında filmin konusu şimdilik gizli tutuldu. Fakat Kojima, Death Stranding evrenine yeni unsurlar ve karakterler ekleyeceğinin müjdesini verdi. Oyunun başrolü olan Norman Reedus ve ikinci yapımda Fragile olarak boy gösterecek Léa Seydoux'un filmde yer alması muhtemel.

https://shiftdelete.net/god-of-war-ragnarok-ilk-haftadan-rekor-kirdi

Japon geliştirici yaptığı açıklamada, "Hammerstone Studios ile olan bu yeni ortaklık beni daha fazla heyecanlandıramaz. Bu, seri için çok önemli bir an ve Death Stranding'i beyaz perdeye taşımak için iş birliği yapmayı gerçekten dört gözle bekliyorum" dedi.

Death Stranding vizyon tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak yapımcı şirket Hammerstone Studios, geliştirme çalışmalarını oldukça hızlı şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

Death Stranding film oluyor! Ne zaman çıkacak?

Oyun dünyasındaki büyük bütçeli yapımların sinemaya uyarlanması son zamanlarda oldukça popülerleşti. Örneğin geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir haberde, God of War'ın Amazon Prime Video dizisi olacağını öğrendik.

Peki siz Death Stranding film projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Death Stranding film oluyor! Ne zaman çıkacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement