Eifel Kırmızı Beyaz Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Eifel Kırmızı Beyaz Oldu

Eifel Kırmızı Beyaz Oldu

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası kapsamında başlatılan twitter üzerinden her ülkenin kendine hashtagi ile atılan tweetlerin sayısına göre fazla olan ülkenin renkleri Eifel Kulesi'ni süsleyecek kararı alınmıştı.

13.06.2016 19:19

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası kapsamında başlatılan twitter üzerinden her ülkenin kendine hashtagi ile atılan tweetlerin sayısına göre fazla olan ülkenin renkleri Eifel Kulesi'ni süsleyecek kararı alınmıştı. Pazar günü oynanan Türkiye- Hırvatistan karşılaşması ardından Eifel kırmızı beyaz oldu.

Fransa'nın en önemli simgesi haline gelen Eifel Kulesi milli takımları yarış içine soktu. Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca sosyal medya platformu Twitter'da yürütülen kampanya çerçevesinde, her gün maçları olan ülkeler arasında son maç bitiminin ardından 10 dakika sonra o gün en çok destek alan ülkenin takım renkleri Eifel Kulesi'ni aydınlatıyor.

Turnuvada Pazar günü ilk maçına çıkan milliler Twitter'da #TUR etiketiyle en fazla desteği almayı başardı ve renklerini Eifel Kulesi'ne kazıtmayı başardı. 15 dakika boyunca Türk bayrağının kırmızı ve beyaz renklerine bürünen kulenin üzerinde asılı olan topun üzerine de bayrağımızın simgeleri olan ay ve yıldız desenleri yansıtıldı.

Berkay Eke/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Eifel Kırmızı Beyaz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement