Dünyanın önde gelen marka değerlendirme kuruluşu Interbrand, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en değerli markalarının yer aldığı listesini açıkladı. Listede geçtiğimiz yıl liderliği Google'dan alan Apple'ın bu yıl arayı biraz daha açtığını görüyoruz.
Listeye göre Apple'ın değeri 170 milyar dolara ulaşmış durumda. Google'ın değeri ise 120 milyar dolar seviyesinde. Geçtiğimiz yıla oranla Apple 50 milyar dolara yakın değer kazanırken, Google ise 10 milyar dolara yakın değer kazanabilmiş.
Bu ikiliyi ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi Coca Cola izliyor. Listenin dördüncü sırasına ise geçtiğimiz yıldan farklı olarak Microsoft'un oturduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz yıl dördüncü konumunda bulunan IBM ise bu yıl beşinci sırada. Ayrıca bu yıl da listede teknoloji şirketlerin ağır bastığını görüyoruz.
İşte listenin tamamı;
Son Dakika › Teknoloji › En Değerli Markalar Açıklandı, Apple Arayı Açıyor! - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?