En Güvenilir Antivirüs Programı Hangisi? - Son Dakika
Teknoloji

En Güvenilir Antivirüs Programı Hangisi?

En Güvenilir Antivirüs Programı Hangisi?

Yazılım konusunda en ufak açıktan bile bilgilerimizin sızdırılabileceği bu günlerde kişisel bilgisayarları güvende tutmak oldukça önemli bir konu haline geliyor.

24.08.2017 13:10

Yazılım konusunda en ufak açıktan bile bilgilerimizin sızdırılabileceği bu günlerde kişisel bilgisayarları güvende tutmak oldukça önemli bir konu haline geliyor. Kullanılan programların sadece sağladığı güvenlik değil sunduğu performans ve kolay kullanımı da önem taşıyor. 2017 yılının en iyi antivirüs programı olarak yapılan tüm testlerde birincilik koltuğuna oturan Kaspersky Lab. bu konuda oldukça iddialı bir duruş sergiliyor.

2017 yılının en iyi antivirüs programları listesi!

AV-TEST, Ocak-Haziran 2017 tarihlerinde en başarılı antivirüs programlarını listeledi. Sıralama konusunda programlar koruma, performans ve kullanılabilirlik kategorilerinde, her birinden 6 olmak üzere toplam 18 puan üzerinden değerlendirildi.

Oluşturulan birincisi 18 tam puan alarak Kaspersky Lab oldu. İkincilik koltuğunu ise Symantec ve Trend Micro 17.8 puan ile paylaştı. En güvenilir ücretsiz antivirüs programı ise 16.5 puanla Avast oldu.

En Güvenilir Antivirüs Programı Hangisi?

Listede hem ücretli hem ücretsiz yazılımlar bulunuyor. Ücretsiz yazılım kullanmak istiyorsanız en iyi çözüm olarak Avast"ı tercih edebilirsiniz. Fakat belirtmekte fayda var, Avast"ı tercih ederseniz bilgisayarınızın performansından ödün vermek zorunda kalacaksınız. Zira Avast"ın listenin gerilerine düşmesinin başlıca sebebi bilgisayarların performansını oldukça etkiliyor olması.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji En Güvenilir Antivirüs Programı Hangisi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement