Google şovundan CANLI YAYIN! - Son Dakika
Teknoloji

Google şovundan CANLI YAYIN!

Google şovundan CANLI YAYIN!

Android Jelly Bean'in, Nexus tabletin ve fazlasının tanıtılacağı dev etkinliği buradan takip edin!

27.06.2012 20:00

Google'ın yıllık geliştirici etkinliği Google I/O, Türkiye saati ile 19: 30'da başlayacak. Dev etkinlikte Google yöneticileri sahneye çıkarak şirketin yeni ürünlerini ve planlarını duyuracaklar. Duyurulacak yenilikler arasında Android'in yeni sürümü Jelly Bean, Nexus tablet, yenilenen Google Maps, yeni Google TV ve çok daha fazlası var.

Türkiye saati ile 19: 30'da başlayacak dev Google etkinliğinden tüm gelişmeleri bu sayfadan dakika izleyebileceksiniz. Güncel bilgiler için sayfanızı yenilemeyi unutmayın.

19: 57 - Sesli yazmada şimdilik sadece İngilizce destekleniyor ancak zaman içerisinde yeni diller de eklenecek.

19: 56 - Jelly Bean'de sözlük gözden geçirilmiş, metin girişi ise eskisinden daha kolay. Bunun yanında internete bağlı olmadan sesli yazabilme özelliği duyuruluyor.

19: 55 - Simgelerin sıralanması ile ilgili yeni bir özellik tanıtılıyor.

19: 54 - Jelly Bean'in sunduğu FPS'nin çok daha yüksek olduğundan bahsediliyor.

19: 52 - "systrace adında bir araç geliştirdik. Bu araç, rendering motorunun ne yaptığını gösteriyor."

19: 50 - "Üzerinde çalıştığımız ikinci sorun ise güç koruma ile ilgili - artık ekran ile etkileşimde bulunmak, CPU'yu hızlandırıyor."

19: 47 - "Grafiklerde üçlü tampon belleği geliştirdik. Bunun sonucu ise kararlı bir FPS. Animasyonlar artık çok akıcı." "Ardından dokunmatiği ele aldık. Jelly Bean'de parmağınızın nerede olduğunu tahmin ediyoruz."

19: 45 - "Jelly Bean, ICS ile geliştirdiğimiz platformun üzerine yeni geliştirmeler getiriyor." "Jelly Bean'de arayüzü hızlı bir hale getirmek için çok çalıştık."

19: 43 - ve Barra Android 4.1'den söz ediyor. "Sizlerle üzerinde çalıştığımız şeyi paylaşmak istiyoruz. Hazır mısınız? Android 4.1, Jelly Bean."

19: 42 - Barra, bu sayının saniye başına 12 yeni Android cihazına denk geldiğini söylüyor.

19: 40 - Hugo Barra sahnede. Geçen sene 100 milyon Android cihazı sınırını geçtiklerini söyleyen Barra, bu sene 400 milyon Android cihazı sınırını aştıklarını duyuruyor.

19: 37 - Vic Gundotra sahnede. Etkinliğe katılan 6.000 kişiye "Google I/O'ya hoşgeldiniz" diyor.

19: 33 - Seyircilerden telefonlarını titreşime almaları isteniyor. Google'ın etkinliğe birkaç dakika geç başladığını söylemeliyiz.

19: 30 - Geliştiriciler, koltuklarındaki yerini aldılar. Etkinlik başlamak üzere. Etrafta dolaşan Project Glass'lı kişiler dikkat çekiyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Google şovundan CANLI YAYIN! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement