Gran Turismo 6, Bu Yıl Ps3'e Gelebilir - Son Dakika
Teknoloji

Gran Turismo 6, Bu Yıl Ps3'e Gelebilir

Gran Turismo 6, Bu Yıl Ps3\'e Gelebilir

Gerçek sürüş simülasyonunda yeni pistlere çıkmaya hazır mısınız?

28.02.2013 11:00

Mahmut Saral - - Sony, bir süre önce PS4'ü duyurdu, ancak PS3'ü kolay kolay arkasında bırakmayı düşünmüyor. Özellikle bu yıl, God of War: Ascension ve The Last of US gibi bu konsola özel çıkacak oyunlar bulunuyor. Ascension, Türkçe dublaj özelliğiyle Mart ayında bizlerle olacak. Yaz aylarında çıkması beklenen The Last of US'ın da Türkçe dublaj olma ihtimali bulunuyor. Peki bunlar dışında neler var?

Sony Worldwide Studios'un patronu Michael Denny, verdiği bir röportajda, Gran Turismo 6'nın beklenenden daha erken bir sürede bizle buluşabileceğini ima etti. Zira Denny'nin PS3 için bahsettiği oyunlar arasında, Gran Turismo 6 da bulunuyor: "PS3 için yakında çıkacak oyunlar arasında The Last of Us, Beyond: Two Souls, GT6 ve üçüncü parti geliştiricilerin hazırladığı Assassin's Creed, GTA gibi fantastik başlıklar var."

Gran Turismo 6, aslında PS4 için söylentileri bulunan bir oyundu. Polyphony Digital'in uzun süredir yeni bir oyun üzerinde çalıştığı biliniyor, ancak resmi bir duyuru gelmiş değil. Gran Turismo 5'i, uzun bir bekleyiş sürecinin ardından, Aralık 2010'da oynayabilmiştik. GT6'nın bu yıl çıkması durumunda, arada 3-4 yıllık bir süreç olmuş olacak. Ancak şunu da söylemekte yarar var ki, GT6, PS3'e gelse bile bu, PS4'e de gelmeyeceği anlamını taşımıyor.

Sony ve Polyphony Digital'den resmi duyuruyu bekleyelim beklemesine, ancak bir süre önce hazırladığımız "PS4'e gelecek oyunlar listesinde", yeni bir Gran Turismo oyununun yakın zamanda gelebileceğine dair söylemde bulunmuştuk.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gran Turismo 6, Bu Yıl Ps3'e Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement