HP Kimliği ile Modern Teknoloji, Windows 8'de - Son Dakika
Teknoloji

HP Kimliği ile Modern Teknoloji, Windows 8'de

HP Kimliği ile Modern Teknoloji, Windows 8\'de

HP, Windows 8 için geliştirilen yeni bilgisayar portföyünü tanıttı.

16.11.2012 11:15

HP, Windows 8 işletim sistemiyle çalışan yeni kişisel bilgisayar portföyünü duyurdu. HP, geniş Windows 8 portföyü ile kullanıcılarına hem yüksek performanslı ve güvenilir hem de en hesaplı dizüstü ve masaüstü kişisel bilgisayar seçeneklerini bir arada sunuyor.

HP Kimliği ile Modern Teknoloji, Windows 8 Portföyünde Bir Araya Geldi.

HP'nin Windows 8 ile yenilenen bilgisayar portföyü, premium materyellerden üretilen şık ve ergonomik tasarımlarla baştan aşağı yenilendi. Böylece, HP kimliği ile modern teknolojiyi birleştiren özgün seçimler kullanıcılar için tekrar oluşturuldu.

HP'nin yepyeni ürün gamında, ultra ince Hepsi Bir Arada çözümlerden, ekranı sökülerek tablet gibi kullanılabilen karma bilgisayarlara ve çok fonksiyonlu HP Smart Jackets aksesuar destekli Windows 8 tabletlere kadar çok sayıda benzersiz ürün mevcut. Üstelik kullanıcılar, Windows 8'in yeni özelliklerinin tam kapasiteyle kullanılmasını sağlayan HP TouchSmart teknolojisi de son kuşak HP kişisel bilgisayarlarda kolayca bulabilir.

HP Türkiye Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, HP'nin yeni Windows 8 portföyüyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"HP'nin ultra ince dizüstü bilgisayarlarını, Hepsi Bir Arada çözümlerini ve yüksek performanslı iş bilgisayarlarını, Windows 8'i heyecanla bekleyen kullanıcıların gereksinimlerini karşılayacak şekilde yeniden tasarladık. Bireysel kullanıcılar ve kurumlar, çoklu dokunmatik ekran teknolojisini destekleyen kapsamlı HP kişisel bilgisayarlar, çok amaçlı form faktörleri, şık tasarımlar veya özelleştirilebilir çözümler arasından ihtiyaca göre seçim yapabilecekler."

Performans, incelik ve zarif tasarım, çoklu dokunmatik ekran teknolojisiyle birleşti.

HP'nin her zevke hitap eden ve birbirinden farklı ihtiyaçlara cevap veren Windows 8 portföyünde; ince ve sofistike tasarımlarıyla çoklu dokunmatik ekran teknolojisine sahip yüksek performanslı bilgisayarlar, kullanıcıların beğenisine en uygun fiyatlarla sunuldu.

HP ENVY x2, dizüstü bilgisayarların işlem gücü ve performansı ile tablet rahatlığını birleştiren şık ve hafif bir çözüm olarak öne çıkıyor. Hem dizüstü hem de tablet olarak kullanılabilen HP ENVY x2'nin ekranı, mıknatıslı kilidiyle klavyeden ayrılabiliyor ve böylece tablet olarak da kullanılabiliyor. 11,6 inçlik HD çözünürlüklü dokunmatik ekrana, Beats Audio ses geliştirme sistemine, 8 megapiksel HD(1) web kamera ve yakın saha iletişimi (NFC) teknolojisine sahip HP ENVY x2, kullanıcıların fotoğraf, kişiler ve URL'ler gibi içeriği tek dokunuşla paylaşmasına izin veriyor. HP ENVY x2, Aralık 2012'de, 1300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.(2)

HP SpectreXT TouchSmart UltrabookTM, 15,6 inçlik çoklu dokunmatik Radiance Full HD(1) IPS ekranı ile kullanıcılara yüksek performans sunuyor. Sofistike metal tasarımı ile yalnızca 17,9 mm kalınlığında olan bu Ultrabook, HP'nin Intel® Thunderbolt teknolojisini kullanan ilk dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşıyor(3). HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook, Aralık 2012'de, 1900 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.(2)

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, kullanıcılarına, 14 inçlik çoklu dokunmatik Full HD(1) ekran, isteğe bağlı AMD ekran kartı ve 2 GB grafik bellek kapasitesi sunuyor. Beats Audio teknolojisi ile yüksek baslı subwoofer teknolojisini bir arada kullanan ENVY TouchSmart Ultrabook 26 Ekim 2012'de, 1300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.(2)

HP Pavilion Sleekbook 14 ve HP Pavilion Sleekbook 15 bilgisayarlar, kullanıcıların günlük ihtiyacını karşılayacak performansı sağlamanın yanısıra ultra ince tarzı ile taşınabilirlik kolaylığı da sağlıyor. HP Pavilion Sleekbook 14 ve 15, Kasım 2012'de, sırasıyla 650 ve 580(2) dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

HP, Hepsi Bir Arada (AiO) ve Masaüstü Bilgisayar protföyünü Windows 8 ile yeniledi.

HP'nin son derece şık ve akıcı bir tasarıma sahip olan Hepsi Bir Arada ve Masaüstü Bilgisayarları, yüksek performansı, çoklu dokunmatik ekran teknolojisi ile bir araya getiriyor.

HP ENVY 23, 10 parmak çoklu dokunmatik teknolojisi, 23 inç HD(1) ekran ve kusursuz performansı ile işte, oyunda ve internet iletişiminde en kullanışlı sabit çözümü sunuyor. HP ENVY 23 TouchSmart AiO PC 1499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. (2)

HP ENVY Phoenix h9 masaüstü bilgisayar, güçlü işlemcisi ile kullanıcılara dijital içerik ve harika bir oyun deneyimi sunuyor. HP ENVY Phoenix h9, 1599 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.(2)

HP'nin iş dünyasına özel kişisel bilgisayarları iş verimliliğini artırmaya yönelik tasarlandı

Özel sektör ve kamu kuruluşlarında iş verimliliğini artıran HP'nin iş amaçlı bilgisayarları, yüksek performans ve kullanım kolaylığını uygun fiyatlarla sunuyor.

HP ElitePad 900, şık tasarım ve kurumsal özellikleri teknik desnek kolaylığı ile birleştiren gerçek bir iş tableti olarak üretildi. Windows 8 yüklü bu ultra ince hafif tablet(4), isteğe bağlı HP ElitePad Smart Jackets(5) destekliyor. Böylece, sistemde, tableti özel kullanım ihtiyaçlarına göre yapılandıran özelleştirilmiş uygulamalar kurulabiliyor. Ek bağlantı seçenekleri ile uzun pil ömrüne sahip HP ElitePad 900'ün Ocak 2013'te satışa sunulması bekleniyor.

HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook, ultra ince tasarımı ile son derece kullanışlı bir çözüm oluşturuyor. Kurumsal kullanıma uygun istasyon özelliği ve değiştirilebilir pilin yanı sıra, EP EliteBook Folio iş seyahatlerinde de rahatça kullanılabiliyor. HP ElitePad Folio 9470m Ultrabook cezbeden özellikleriyle kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

HP'den tam kapsamlı teknik destek

HP, kullanıcıların Windows 8'e geçişini kolaylaştırmak ve işletim sisteminden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için erişim kolaylığı sağlayan destek araçları ve kaynaklar da hazırladı:

Ürünle birlikte verilen HP Destek Asistanı aracı, bilgisayar bakımının tek noktadan yapılmasını, sorunların önlenmesini veya otomatik güncellemeler ile "kendi kendine yardımdan" yararlanarak problemlerin en kısa sürede giderilmesini sağlıyor.

HP, aynı zamanda, Windows 8 için bir web destek sayfası da hazırlıyor. Kullanıcılar, böylece mevcut sürümden Windows 8'e kolayca geçebiliyor ve yeni sürücüler yayınlandıkça, HP ürünlerindeki aygıtları güncelleyebiliyor. Kullanıcılar Windows 8 ile ilgili teknik soruların cevaplarına www.hp.com/go/win8support adresinden ulaşabiliyor.

Baskı çözümleriyle ilgili tanıtıcı videolara www.youtube.com/hpprintersupport adresinden ve kişisel bilgisayarlarla ilgili videolara www.youtube.com/howto4u adresinden erişilebiliyor.

HP Printer Kurulum Sihirbazı, bireysel kullanıma yönelik baskı çözümleri için geliştirildi. Printerların büyük kısmı ile çalışan bu sihirbaz, kullanıcıların gereken baskı çözümü sürücülerini seçip kurmasını sağlayacak. Sihirbaz kullanıma sunulduğunda teknik destek ana sayfası üzerinden indirilebilecek.

Yüksek çözünürlüklü görüntüleme için HD resim vb. içerik gerekir.

Fiyat tahminleri gerçek fiyatlardan farklı olabilir. Tüm ürünler tüm bölgelerde satışa sunulmayabilir.

Thunderbolt teknolojisini kullanmadan önce bilgisayara özel sürücülerin yüklenmesi gerekmektedir. Bağlantının kullanılabilmesi için satılan kablo ve Thunderbolt uyumlu cihazlar ayrıca satılır. Kullanıcılar, ellerindeki HP ürününün windows 8 üzerinden Thunderbolt ile uyumlu olup olmadığını https://thunderbolttechnology.net/products adresinden öğrenebilir.

Bu sistem Windows 8 sertifikalı olup, yeni Windows Store kullanıcı arayüzünü kullanmaktadır. Entegre ekran çözümü, iki Windows Store uygulamasının aynı anda görüntülenmesini sağlayan Snap arayüz özelliğini desteklememektedir. Bu özellik 1366 x 768 veya daha yüksek çözünürlüklü ek harici ekran bağlayarak da kullanılabilir.

Ayrıca satılır veya isteğe bağlı bir özelliktir.

Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation'ın ABD'deki tescilli ticari markalarıdır. Intel, Intel Corporation'ın ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markasıdır. AMD, Advanced Micro Devices, Inc.'in markasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji HP Kimliği ile Modern Teknoloji, Windows 8'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement