Ifa 2016'nın En İyileri! - Son Dakika
Teknoloji

Ifa 2016'nın En İyileri!

Ifa 2016\'nın En İyileri!

Sony Xperia XZ, Samsung Gear S3 ve diğerleri... Berlin'deki dev teknoloji fuarı IFA 2016'da öne çıkan en iyi 10 ürünü seçtik!

05.09.2016 01:38

Berlin'deki IFA 2016, aklımızda kalacak bir dizi cihazı ortaya çıkararak kapılarını kapattı. Yeni telefonlardan laptop-tablet melezlerine, Almanya'nın en büyük teknoloji etkinliğinin en iyilerini aşağıda bir araya getirdik.

1. Sony Xperia XZIfa 2016'nın En İyileri!

X serisinin gerçek amiral gemisi, IFA 2016'da ortaya çıktı. Sony Xperia X'in tasarımını bir adım öteye taşıyan , fotoğrafçılığa odaklanıyor ve su geçirmezlik özelliğiyle geliyor. Yakında Android Nougat'a yükseltilme sözüyle gelen Xperia XZ, X ve Z serilerinin en iyi özelliklerini üzerinde buluşturuyor.

2. Asus ZenWatch 3Ifa 2016'nın En İyileri!

Yeni Snapdragon Wear 2100 yonga setiyle gelen yuvarlak , Huawei Watch ve Moto 360 gibi diğer dairesel modellerin yanında yeni bir seçenek haline gelecek. Göz alıcı stiliyle Asus ZenWatch 3'ün yok sayılamayacak bir saat olacağını düşünüyoruz.

3. TomTom TouchIfa 2016'nın En İyileri!

TomTom Touch sıradan fitness takip bilekliklerinden farklı görünmeyebilir. Bu bir bakıma doğru ancak TomTom Touch'u farklı yapan bir yönü var: Vücut yağı hesabı. Cihazın üzerindeki düğmeye bastığınızda vücudunuza zararsız bir elektrik sinyali gönderiliyor ve bu şekilde kas kütlesiyle yağ arasındaki denge belirleniyor. Sonuçların ne kadar isabetli olduğu tartışılabilir, ancak bu tür bir işlevin bileğe geldiğini ilk defa görüyoruz.

4. BeoSound 1Ifa 2016'nın En İyileri!

Band & Olufsen'in yeni hoparlörlerinin ses kalitesi, en az görüntüsü kadar iyi. Silindir şeklindeki tasarımı, üreticiye göre hoparlörlerin 360 derece ses sunmasını sağlıyor. Pek ucuz olması beklenmiyor ancak sanırız bakmakla da yetinebiliriz.

5. Samsung Gear S3 FrontierIfa 2016'nın En İyileri!

Samsung Gear S3 Classic ve Samsung Gear S3 Frontier olmak üzere iki farklı modelle IFA 2016'da tanıtılan yeni Gear S3'ün çerçevesi, Gear S2'de olduğu gibi dönüyor. Tizen OS ise yine benzer şekilde çalışıyor. Saat eskisinden daha büyük ve pili eskisinden daha hızlı dayanıyor. Always On Display ise pilinizi tüketmeden 16 milyon rengi görüntüleyebiliyor. Tek kelimeyle müthiş. Bakalım Apple, yeni saatiyle Gear S3'e nasıl bir cevap verecek.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Ifa 2016'nın En İyileri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement