İos 7.1.1'den Sonra Gelen Şikayetler ve Yaşanan Problemler! - Son Dakika
Teknoloji

İos 7.1.1'den Sonra Gelen Şikayetler ve Yaşanan Problemler!

İos 7.1.1\'den Sonra Gelen Şikayetler ve Yaşanan Problemler!

Yeni güncellemeden sonra bazı kullanıcılar sorunlarla karşılaştı.

24.04.2014 16:34
Hasan Uğur Nayır - -

Geçtiğimiz gün iOS 7.1.1 güncellemesi yayınlandı. Bazı kullanıcılar güncellemeden sonra ilginç sorunlarla karşılaştı. Apple destek forumlarında problemlerden dert yananlar var. Bir kullanıcı 7.1.1'i yükledikten sonra şebeke sinyalinin düştüğünü veya hiç olmadığını söylüyor. Karısının güncellenmemiş iPhone 4S'in de ise böyle bir sorun yokmuş. Aynı şikayet altında yazan başka kullanıcılar bu durumun iPhone 4 ve 4S'te yaşandığını ortaya koyuyor ki, 4S'ini sıfırlayan bir kullanıcı zayıf şebeke sinyali problemini çözememiş. Şikayetlerde kilit şifresiyle alakalı da bazı sorunların olduğu gözüküyor.


Şikayetlerden biri ise WiFi'le alakalı. iPhone 5'nin güncellemeden sonra WiFi'yi görmediğini belirten bir kullanıcı daha var. Tüm network bağlantılarını ve router'ı sıfırlamasına karşın herhangi bir sonuç alamamış. Router'ın önünde durmasına karşın iPhone 5'inin WiFi'ye bağlanmadığını belirtiyor. iPhone 5'inde rastgele yeniden başlama sorununun olduğunu belirtmiş.


Siri ve FaceTime'ın güncellemeden sonra çalışmadığını da dile getiren kullanıcılar var. Peki iOS 7.1.1 güncellemesinden sonra siz herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İos 7.1.1'den Sonra Gelen Şikayetler ve Yaşanan Problemler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zeynep Tavukcu: İphone 5s alalı 2 hafta oldu ve şikayetlerim bitmiyor. Telefonum arzalı sanmıştım ama çoğu insanda var şikayet ve anladımki 7.1.1 sürümü ile alakalı. Dün kendi kendine kapandı açıldı, bazı uygulamalardan kendi kendine ana menüye aylıyor. Geçenlerde telefonuma gelen çağrıda zil sesi çalmadı telefon sessizdeymiş gibi davrandı. Işığından gelen aramayı gördüm sadece. İcloud ile yedekleme yaptım sonra sıfırladım teli müziklerim hariç herşeyi yedeklemiş ama müziklerimi silmiş. Yedeklenmesi lazımken. Eğer apple burdan gidiyorsa bunlar acilen düzeltin lütfen. İphone aldığıma pişman olacagım oldum gibide zaten. 0 0 Yanıtla

Advertisement