İphone 6s Haricinde Başka Neler Olacak? - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6s Haricinde Başka Neler Olacak?

İphone 6s Haricinde Başka Neler Olacak?

Apple'ın etkinliği yaklaşmaya başladıkça dedikodular artmaya başladı.

23.08.2015 14:17
Hasan Uğur Nayır - -

iPhone 6s ve 6s Plus'ın eylül ayındaki özel etkinlikle birlikte tanıtılması bekleniyor. Apple'ın etkinlik tarihi konusunda farklı iddialar var. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir raporda, 6s ve 6s Plus'ın 8 Eylül'de tanıtılacağı ve 18 Eylül'de ise satışa çıkacağı iddia edilmişti. Apple'ın geleneksel takvimine uyan tarihler. Halen 9 Eylül spekülasyonları devam ediyor.


iPhone 6s ve 6s Plus'ın tanıtılacağını biliyoruz. Bu iPhone'lar dışında 6c'nin de resmiyete kavuşması bekleniyor. Kısaca üç tane iPhone modei tanıtılabilir. Ek olarak yeni Apple TV'nin ismi etkinlik için geçiyor. Çinli isimsiz kaynaklara dayandırılan bir rapora göreyse yeni iPad'ler ekim ayında farklı bir etkinlikle birlikte duyurulacak ve iPhone'larla birlikte tanıtılmayacak. Bunun en büyük nedeni olarak da 12.9 inç'lik iPad Pro gösteriliyor.


Kaynaklar Apple'ın yeni dev ekranlı tableti öne çıkarmak istediğini ve bu yüzden klasik şekilde yaptığı gibi iPad'leri ayrı etkinlikte tanıtacağını söyledi. Yeni rapor eski tarihli bir raporla gayet uyumlu. Diğer taraftan iOS 9.1'in geliştirildiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. 9.1'in iPad Pro'ya odaklı bir güncelleme olduğu tahmin ediliyor. Aslında X.1 güncellemeleri büyük içerikler kapsayan ve aylar sonra yayınlanan güncellemelerdi. Fakat geçtiğimiz sene Apple, ekim ayında 8.1 ile birlikte Apple Pay'i aktif etti hem de yeni iPad'leri tanıtmıştı. Aynı stratejiyi iPad Pro üstünden uygulaması sürpriz sayılmaz. Yeni gelişmeler oldukça sizlere bildirmeye devam edeceğiz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6s Haricinde Başka Neler Olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement