Iron Man 3, 1 Milyar Dolara Yaklaştı - Son Dakika
Teknoloji

Iron Man 3, 1 Milyar Dolara Yaklaştı

Iron Man 3, 1 Milyar Dolara Yaklaştı

Marvel'ın çıkardığı her film, adeta para basıyor.

13.05.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Marvel çizgiromanlarından sinemaya uyarlanan ve büyük beğeni toplayan karakterlerden biri olan Iron Man, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde üçüncü filmiyle izleyicinin karşısına çıktı. Shane Black tarafından yönetilen ve başrolde yine Robert Downey, Jr.'ı izlediğimiz film, 200 milyon dolar bütçeye mal olmuştu (Daha önce bütçe için 140 milyon dolar deniyordu).

Bir süre önce, Iron Man 3 ile alakalı yaptığımız haberde, filmin ilk açılış gününde, 68 milyon dolardan fazla hasılat elde ederek büyük başarı yakaladığından söz etmiştik. ve şimdi...

Boxofficemojo'nun verilerine göre Demir Adam 3, Amerika'da gösterime girmesinden 10 gün sonra, yaklaşık 285 milyon dolar hasılat elde etti. Amerika hasılatıyla birlikte tüm dünyada elde ettiği kazanç ise, toplamda 948 milyon doları geride bıraktı. Bu durumda, Iron Man 3'ün 1 milyar dolar sınırını geçeceği kesin.

Filmin başrol oyuncusu Robert Downey, Jr., bir süre önce açıklama yapmış ve yeni filmde oynamayı düşünmediğini söylemişti. Ancak Marvel ise, yeni bir filmin geleceğini doğrulamıştı. Downey Jr. oynar mı bilinmez, ancak bu kadar ilgiden sonra serinin üçüncü filmle bitirilmesi de yapımcıların işine gelmiyor sanırız.

Bu arada film, Amerika'da vizyona gireli bir haftadan daha fazla süre oluyor, ancak öncesinde birçok ülkede gösterime girdiğini de ekleyelim.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Iron Man 3, 1 Milyar Dolara Yaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement