Kim Dotcom'dan Bilgi Sızdırılması İmkansız E-posta Servisi - Son Dakika
Teknoloji

Kim Dotcom'dan Bilgi Sızdırılması İmkansız E-posta Servisi

Kim Dotcom\'dan Bilgi Sızdırılması İmkansız E-posta Servisi

Megaupload’un kurucusu Kim Dotcom’dan bilgi sızdırılamayan e-posta servisi geliyor.

14.07.2013 17:59

Emre Çetinkaya - - Geçtiğimiz haftalarda ABD'de ortaya çıkan bilgi sızdırma olayları tüm dünyayı ayağa kaldırmıştı. Google, Facebook ve Apple gibi teknoloji devlerinin de karıştığı bu bilgi sızdırma olaylarının ardından artık internet üzerinde kullanıdığımız platformlara pek bir güvenimiz kalmadı. Bunun üzerine ise veri güvenliğine önem veren hizmetler ortaya çıkmıştı. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Pirate Bay'ın kurucusunun yeni güvenli bir mesajlaşma servisi üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de benzer bir proje Kim Dotcom'dan geliyor.

Megaupload'ın kurucusu olan Kim Dotcom, şu sıralar bu tarz bilgi sızdırma olaylarının ardından bilgi sızdırılamayan yeni bir e-posta servisi üzerinde çalışıyor. Mega'nın CEO'su Vikram Kumar'ın açıkladığı bu yeni servis, özel şifreleme sistemleri sayesinden en üst seviyede güvenlik sunacak. Bu güvenlik sistemi sayesinde hiçbir kurum kullanıcıların bilgilerine ulaşamayacak.

Belirtilene göre Dotcom, bu e-posta hizmetini 6 ila 9 ay arasında hizmete sokacak.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Kim Dotcom'dan Bilgi Sızdırılması İmkansız E-posta Servisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement