Magic Trackpad (Mc380tu/a) - Son Dakika
Teknoloji

Magic Trackpad (Mc380tu/a)

Magic Trackpad (Mc380tu/a)

Magic Trackpad (Mc380tu/a) Özellikleri.

30.03.2015 19:49

    Magic Trackpad (MC380TU/A) Genel Özellikleri


    Parmaklarınızın ucunda daha fazla kontrol.

    Magic Trackpad, Mac masaüstü bilgisayarınızdaki her şeyi kontrol etmek için tamamen yeni bir yol sunar. Hareket yaptığınızda, aslında ekranınızda olanlarla etkileşim kurarsanız. İçeriğinize daha yakın olduğunuzu ve tamamen doğal bir şekilde gezindiğinizi hissedersiniz. Ekrandaki sayfalar arasında dolaşmak, bir derginin sayfalarını çevirmek gibidir ve hareketsiz kaydırma özelliği sayfada aşağı ve yukarı giderken hareketin parmaklarınızın ucunda olduğu duygusunu verir. .


    Dokundukça daha çok seveceksiniz.

    Parmaklarınız Magic Trackpad'e bayılacak. Pürüzsüz, aşınmaya dayanıklı camdan yapılan dokusuyla dokunmak çok güzel gelecek. MacBook Pro'daki yerleşik izleme dörtgeninden yaklaşık yüzde 80 daha büyük olması, gerçekleştireceğiniz hareketler için çok yer sağlayacak. Magic Trackpad'in tüm yüzeyi bir düğme olduğundan, geleneksel fare kullanırmış gibi nesneleri tıklayabilirsiniz. Üstelik Magic Trackpad, Apple Wireless Keyboard ile aynı yükseklikte ve açıda olduğundan, tek bir kesintisiz hareketle izleme dörtgeninden klavyeye gidebilirsiniz. .


    Bluetooth teknolojisi.

    Magic Trackpad, Mac'inize Bluetooth kablosuz teknolojisiyle bağlanır. Kablolardan arınmış, düzenli bir çalışma alanı için Apple Wireless Keyboard ile birlikte kullanın. Masanızdan uzakta olmanın riskli olduğunu düşünüyorsanız Magic Trackpad Mac'inizden 10 metre (33 fit) uzağa kadar güvenilir ve güvenli bağlantı sağlar. .

    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Magic Trackpad (Mc380tu/a) - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement