Modern Combat 4: Zero Hour Yarışması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Modern Combat 4: Zero Hour Yarışması

Modern Combat 4: Zero Hour Yarışması
19.12.2012 16:00

Teknokulis ve Gameloft’un birlikte düzenlediği yeni yarışma bugün başlıyor ve 2013'e girerken 13 kişi Android promo kodu kazanıyor.

- 2013 yılına girerken 13 şanslı Teknokulis ve Gameloft takipçisi Modern Combat Zero Hour 4 için Android promo kodu kazanacak.

Gameloft'un en iddialı oyunları arasında yer alan Modern Combat serisinin 4. Oyunu Zero Hour, TeknoKulis incelemesinde editörün seçimi olmayı başarmış bir oyun.

TeknoKulis editörü Mahmut Saral'ın yorumu: "Mobil platformlarda görebileceğiniz en başarılı görsellere sahip oyunlardan biri" .

TeknoKulis Modern Combat 4: Zero Hour İncelemesi

'Modern Combat 4: Zero Hour' oynarken kendinizi aksiyon sinema filmlerini aratmayan sahnelerin içinde bulacaksınız.

Etkileyici bu oyunu oynarken telefonunuzun şarjını yanınızda bulundurmayı unutmayın.

Katılım şartları:

1) Twitter: Gameloft_ Türkiye ve Teknokulis twitter sayfasını takip ediyorsunuz. Bu sayede tüm gelişmelerden haberdar oluyorsunuz.

Aşağıdaki tweeti RT ediyorsunuz.

Tweet: #MC4 Modern Combat 4: Zero Hour promo kodu için @Gameloft_Turkiye ve @Teknokulis yarışmasına katılıyorum

Ödül:

13 adet Android promo kod

Kazananlar:

Sadece siteleri takip edenler kazanma hakkına sahip olabilirler. Yarışma 21 Aralık Cuma günü saat 13: 00'da son bulacaktır. Kazananlar Teknokulis ve Gameloft Blog üzerinden 24 Aralık tarihinde açıklanacaktır. Not: Kazananlara hediye kodlar yollandıktan sonra telefonlarıyla uyumlu olmaması durumunda başka bir oyun hediye edilebilir.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Modern Combat 4: Zero Hour Yarışması - Son Dakika


Advertisement