Naziler Yönetimi Ele Aldı. Wolfenstein: The New Order Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Naziler Yönetimi Ele Aldı. Wolfenstein: The New Order Geliyor

Naziler Yönetimi Ele Aldı. Wolfenstein: The New Order Geliyor

Naziler, İkinci Dünya Savaşı'nı kazansaydı...

07.05.2013 17:00

Mahmut Saral - - Söylentiler doğru çıktı ve Bethesda, yeni Wolfenstein oyunu Wolfenstein: The New Order'ı resmen duyurdu. Uzun süre önce oyunu MachineGames'in geliştirdiği söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde de Bethesda'dan bazı resimler yayınlanmış ve ne oldukları söylenmemişti. Şimdi her şey açıklığa kavuştu ve yeni Wolfenstein resmiyet kazandı.

Firmadan verilen bilgiye göre oyun, PC, PS3 ve X360 platformları için 2013'ün son çeyreğinde raflarda yerini alacak. Oyun, ayrıca yeni nesil Xbox ve Playstation 4 için de çıkacak.

Oyun, 1960 yılında, Nazilerin İkinci Dünya Savaşı'nı kazanmalarının ardından başlıyor. Yapımda, efsane karakter B.J. Blazkowicz'i bir kez daha kontrol edecek ve Nazilerin gizli planlarını ortadan kaldırmaya çalışacağız. Doğa üstü silahlar ve doğa üstü düşmanlar, her Wolfenstein oyununda olduğu gibi bu oyunda da karşımıza çıkacak. Büyük ihtimalle, Nazi yapımı gelişmiş robotları da kontrol edebileceğiz.

Wolfenstein serisinin son oyununu, 2009 yılında oynamıştık. Raven tarafından geliştirilip, Activision tarafından dağıtımı üstlenilen oyun, pek beklenildiği gibi olmamış, hayal kırıklığına sebebiyet vermişti. id Sofware'ın yeni nesil grafik motoru id Tech 5 ile hazırlanan Wolfenstein: The New Order, seride yeni bir sayfa açabilir.

Yayınlanan ilk videoyla sizleri başbaşa bırakıyoruz.

Not: Videoda çalan Jimi Hendrix şarkısı da dikkatlerden kaçmıyor. İyi seyirler.

Download Video as MP4

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Naziler Yönetimi Ele Aldı. Wolfenstein: The New Order Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement